ujfe#8
Ne viccelődjünk már ! Az epson nyomtatók utoljára akkor kerültek a címlapra, amikor tűs nyomtatókat gyártottak ! A Tintapatronos nyomtatókat sajnos 10 ezerért megveszik az otthoni felhasználók és sírva fakadnak amikor rájönnek, hogy nem éri meg patront venni, hanem komplett új nyomtatót olcsóbban kapnak...
A privát felhasználók meg pont annyit nyomtatnak, hogy minden nyomtatáshoz új nyomtató kell, mert beleszárad a fejbe a tinta. Ha nem volt szerencséjük, akkor csak a patront lehet cserélni a készülékben, mert ezért olcsó a tinta hozzá, ugyanis nincs egybeépítve a fejjel. Lásd canon pixma olcsóbb fajta de van más gyártó is... Én már HP nyomtatót is tettem tönkre mert nem volt egyértelmű az utángyártott tinta felirata és persze nem belevaló volt. Inkább ezen kellene gondolkozni, hogy a szerencsétlen user bármilyen olcsó tintával feltölthesse, legfeljebb a gyárival érezhetően jobb a minőség...
De az összes elmehet a fenébe, mert akkora szoftvert kell a használathoz feltelepíteni, amit egyébként soha nem fogsz használni. Nekem a HP egyszer másfél gigát telepített fel !!! És nem volt "single driver" verzió sem !!! VÉRLÁZÍTÓ !!!
Amúgy más 30 ezerért veszel színes lézert olcsóbb helyeken. Igen, 15 ezer a parton, de 6-10 ezer oldalt nyomtatsz vele. A felfűtés meg nem oldalanként számolandó !!! Ne csaljanak már ezek is !
Ezért meg kirúgnám őket a picsába és bezárnám a butikjukat is: "Aki a nyomtató élettartama alatt csak ezer oldalt nyomtat ki, az a mi számunkra kevésbé érdekes." !