• Szefmester
  #18
  Arról a sztoriról vajon hallottál e hogy egy amerikai nőnek a garázsát találta telibe egy kis "meteorocska" átment a garázstetőn, majd a kocsi csomagtartóján is. A röhej az a sztoriban hogy a nő kötött meteorokra biztosítást valami nevetséges 1$/év áron... A legtöbben erről sem hallottak, holott ha hallanak akkor a pánikolósabbak tuti mentek volna kötni a szerződéseket!

  A média ma pánikterjesztést végez híradás címen. Ha azt mondanák be hogy "egy hülye terrorista ma is felrobbantotta magát" az emberek csak kisebbik része kezdene félni, de hát ehelyett ezt mondják be "egy terrorista cselekményben 5en meghaltak! sok a sebesült bla bla"... 5en meghaltak húha.. mariska néni szomszédja meg bennégett a házban mikor berobbant a gázpalack, és ott laktak 5en... na ez vajon miért nem hír? Mert nem tudod megfélemlíteni vele az embereket.

  Nem kaptam fel a vizet, csak ostoba dolognak tartom hogy akkor kezdjen el valaki rettegni valamitől ami után szólnak neki hogy van olyan dolog. Mert bizony a meteorok elég gyakran találják el a földet. Az Oroszország felett eldurranó félékre évente egyet mondanak ha jól emlékszem, és a médiakorszak óta ez volt az első ami lakott terület felett történt. 50-60kmre keletebbre már lehet fel sem tűnt volna senkinek. Ahogy az sem ha valamelyik óceán felett történt volna.

  900 ember kisebb nagyobb sérülését egybehozod egy olyan meteortól való félelmeddel amibe százezrek ha nem milliók halnának meg! Te csak pánikolsz mint a csirkék ha rókát éreznek. Rókák eddig is voltak csak nem látták a csirkék.. meglátták, hát pánikolnak...

  Hogy is mondják? A tudatlanság áldás. Milyen igaz...