• levente68
    #18
    Az lehet, de az mikor jön el, hogy felébredjetek ebből a másoló mizériából?
    Mindenki másol, másolt és másolni fog, az viszont tény, hogy Samu mára messze nem csak másol és a kis szülemény eluralkodik a saját gazdáin.

    Igen, ahogyan évek óta mondjuk, a következő evil a Samu lesz és ez a küszöbön is van már. Azt, hogy ezt elérték, akkor is el kell ismerni, ha nem tetszik.

    Nekem sem tetszik és ha lesz alternatívája egy-egy szegmensben, én gátlástalanul váltok majd, mert engem semmi nem köt egyik céghez sem, ellentétben pár vallási fanatistától.

    Amúgy, szerinted érdekes az, hogy a finnek 1992 óta tehát nem tudták megcsinálni? Ok, legyen érdekes, de akkor nem gáz? Na, ugye.

    Lehet akkor avval érvelni, hogy az Apple nagy találmányának kikiáltott (messze nem az övék sok egyébbel együtt) multitouch kijelzőkkel más kezdett el foglalkozni? Vagy ugyanez a kapacitív kijelzők esetén? Ma már más aratja le a babérokat, milyen szánalmas más avval foglalkozni, hogy ki mikor, vagyis inkább mióta NEM tud belőle profitálni...


    A Mazda Wankel motorja szarabb attól, hogy mindenki a világon feladta a gyártását, mert mesügék voltak ahhoz, hogy a tömítést megoldják? Vagy attól, hogy egy német fickó találmánya?


    A KIES-ről annyit, hogy én kb. 2 és fél éve láttam utoljára.
    Igen, a Samu jó dolgokat (is) gyárt, sajnos software terén messze szarok.
    Nem csak a KIES, szar a Touch Wizard is.

    Sőt a PC-s DLNA soft-juk is egy kalap kaki.

    Viszont, ezeket elhagyva messze jobb telefonokat gyárt, mint az LG.
    De nyugi, már ez sem lesz így sokáig, ők is elkezdik egyre kevésbé matathatóvá tenni a cuccaikat és ez vissza is fog ütni.