• SupraMKIII
    #7
    Akár mennyire akarja elhitetni az ellenkezőjét az MS, ez egy vadiúj platform, ami belátható időn belül nem fog közeledni az X86-hoz felhasználói szempontból!

    Egyébként minek vegyek egy drága notebook helyettesítőt, ha ugyanannyiért vehetek egy rendes cuccot - a két platform közötti fogyasztás különbség pedig rohamosan csökken.
    Az MS 10 évet késett ezzel: addig volt érdekes a kis fogyasztású platform, amíg a különbség 10-20x-os volt. Most hogy egy CPU/APU 5 vagy 10 wattot eszik az tökmindegy, pláne akkor, ha a gép többi része ennek a sokszorosát fogyasztja.

    a felhasználók számára nem maga az ARM platform az érték, hanem az a brutális software választék, amit ez ezen futó oprendszerekre írtak.

    KVP: azért az nem olyan egyszerű! Az emulátor hatásfoka általában elképesztően rossz, sokszor csak pár százalék!!! A virtualizációban elért 80-95%-os hatásfok teljesen más dolog, és még HW alapon is támogatva van! Te mennyit adnál egy 200 ezres masináért, amin úgy futnak a dolgok, mint egy 486-os PC-n?