• Darth Sith
    #2
    "A hagyományos kínai gyógyszerek vásárlóinak meggyőzése arról, hogy a tülöknek nincs gyógyászati hatása, szintén kudarcba fulladt."
    Ez a mondat mindent elmond az emberiség nagyrészének intelligenciájáról. Idiótáknak mondhatsz bármit, mutathatsz bármit legyen az labor eredmény, kutatási eredmény bármi, akkor is leszarják. Ezért van elképesztő piaca a kuruzslóknak, jósoknak, természetgyógyászoknak stb.. Az egy dolog, hogy emberek abból élnek, hogy mások sötétségét kihasználják, de amikor ezzel már emberek, állatok életét teszik tönkre, azt súlyosan büntetni kéne.
    Ezeket az orvvadászokat vagy pl. illegális bálnavadászokat szó nélkül lövetném le, vagy sok éves munkatábor. Semmi elrettentő ereje nincs annak, hogy kapnak némi pénzbirságot és 1-1 korrupt vadőr elmegy a területen 2 hetente. Nem a tiltással van baj, hanem, hogy nem költenek kellő mennyiségű pénzt a védelmükre és nem szigorúak a büntetések.
    Továbbá ugyanez igaz az idióta természetgyógyászokra és hasonlókra, akik nem egy ismerősömet tették tönkre és kerültek kórházba, mert olyan hasonló okos dolgokat tanácsoltak nekik, hogy nem kell vitamint szedni, sokszor kell tea kúra, nem kell nagyon enni stb.. és az lett a vége, hogy alultápláltság, totálisan leépült immunrendszerrel mentek kórházba, ahol meglepő módon, vitaminokat és normális tápértékű kajával rendbe rakták őket, még "csoda" gyógyszer sem kellett, csak normálisan élni. Ezeket ugyanúgy büntetni kéne.