PresidentEvil#25
Szerintem a cikkíró valami más játékkal játszott! 5 óra játékidő? Komolyan? Chickenshit nehézségi szinten végigrohantál a játékon? Az aztán nagy élmény, de 5 órát még úgyse tudok elképzelni ilyen óriási méretű pályákon. Én 14 óránál tartok, és még az utolsó pálya hátravan. Mondjuk én igyekszem minden zeg-zugot felderíteni minden pályán.
Az ellenfelek "a taktikázás vagy az együttműködés halvány jelét sem mutatják a támadások során"? Látszik, hogy csak végigrohantál a játékon. Szerintem nagyon jól teljesít az MI, az ellenfelek gyakran erősítést hívnak, és általában csapatban mozogva próbálnak kifüstölni minket.
Fegyverhangok: "azonban már a korábbi részek esetében sem tudtak a fejlesztők igazán megdörrenő, bizonyos mértékig realista fegyverropogást varázsolni a pályákra, ezt a hibát pedig sajnos az új részben sem voltak képesek maradéktalanul korrigálni." Te szerintem tök süket lehetsz, éppenhogy a Crysis 2-ben a fegyverhangok iszonyatosan durván dörögnek, olyat még semelyik más játékban nem hallottam. A Crysis 3-ban talán egy picit visszavettek a dörgésből, de attól még így is szépen szól. Mondjuk a 4:3 arányú screenshot-okból kiindulva valószínűleg a kedves cikkíró valami ősrégi kínai sztereó hangcuccot használ, amin minden bizonnyal minden rosszul szól.
"A kerek történet, a magasztos pillanatok és a lélek is hiányzik a végeredményből" Hát ha sikerült 5 óra alatt végigrongyolnod a kampányt, akkor nem csoda, hogy semmit se fogtál fel a sztoriból. Igen komoly kis történetet kerekítettek a játékhoz, és szerinted a pályákon található összesen több tucat datapad, blacbox meg a nanoruha általi automatikus feljegyzések mik? Bizony mind-mind háttérinformáció. Persze ha te egy ilyet se találtál meg az 5 órás végigrohanás alatt, vagy csak lusta voltál elolvasni őket (ahogy lusta voltál a sztorit is megérteni), az nem a játékfejlesztők hibája, hanem a tiéd.
Összességében ilyen összecsapott játék-tesztet rég nem olvastam, a kedves cikkírónak javaslom, hogy inkább menjen utcaseprőnek, abban minden bizonnyal sikeresebb lesz.