13460980771376987028.jpg
  • lonvard
    Most így közvetlen a Black Flag után belecsaptam a Unitybe. Még nagyon az elején vagyok, most lettem asszaszin, de azért megkockáztatom, hogy irgalmatlan fasza játék lesz. Nem hittem volna, hogy ilyen jó benyomást fog kelteni. Eleve kerekebb az eleje. Black Flagban akkora lukak vannak, mint egy ház. Kenway stílusát imádom, de semmi nem magyarázza, hogy mitől harcol úgy az elejétől, mint egy asszaszin. Itt meg egy ilyen semmirekellő Tulipános Fanfanból leszünk asszaszinok, beavatnak, kvázi kiképeznek. Aztán a rejtvények sem olyan végtelen debilek, legalábbis amik idáig voltak - mint a Black Flagben. Aztán hát a forradalmi és a terror alatti Párizs az eszméletlen hangulatos. Kicsit olyan mint Novigrád, hogy terror van, égetik a boszorkányokat a főtéren. :) Zabálom a hátterét. Késztetésem van megtanulni franciául a játéktól. Francia akarok lenni!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt amúgy észrevettétek, hogy ez az asszaszin sorozat lényegében egy liberális propaganda a konzervatív-nacionalisták ellen? Tehát például ma magyarországon kik a templomosok? Orbán akkora templomos, mint egy ház! :D Egy csomó országban össze lehet rakni, hogy kik az asszaszinok, kik a templomosok. Kurvajól ki van találva. :)

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.02.18. 20:28:35