• tomboy013
    Ezt a játékot így kiadni egy nagy szemét átverés volt a kiadó részéről. A demo-t szándékosan szebbre csinálták és hangulatosabbra mint a teljest. Egy egy undorító húzás volt mert tudták hogy emiatt akármit is adnak ki vinni fogják mint a cukrot. Az ilyen szemét cégek húzzák le a rolót, én biztos pénzt nem adok olyan termékért amihez a Sega-nak vagy a Gearboxnak köze van, és remélem sokan lesznek még így. Nem azért mert rosszindulatú ember lennék csak gyűlölöm mikor szándékosan ennyire megtévesztik az vásárlót. Egy warezt megér a játék, tényleg néha jókat nevettem azon ,hogy hogyan lehet egy minden tekintetben ennyire gáz játékot kiadni. Csak 1-2 példa: teleportáló csapattársak, ultra béna mozgással rendelkező és iszonyat buta xeno-k, olyan gagyi effektek hogy az vicc, olyan hogy játékélmény nincs. Csak a filmhez kapcsolódó megjegyzések és néhány helyszín ad valamiféle kevés hangulatot a játéknak.
    Ha már a Duke Forevert említették a cikkben, hozzáteszem hogy annak legalább volt hangulata és a béna hibák ellenére valamennyire szerethető a játék. Néha jókat nevettem játék közben, de ott a poénokon nevettem nem pedig kínomba mint ennél...