Minden a Nook Simple Touch e-book olvasóról
  • #5
    Az meg szerintem nagyon emberfüggő, hogy kinek hogy tetszik: technikailag ámulnak sokan rá, amúgy meg lehordták a vérbe a külcsínt is és a belét is egy halom blogon, amit nem értek. Nem sok ebook olvasó volt a kezemben (konkrétan 1 meg mikor nézelődtem, megnéztem 3-4-et) és mint laikus nem érzem, hogy bármilyen hátránya is lenne.

    Igen, a rootolást meg már ahogy nézem írták is páran, hogy lehetséges és hogy meg lehet b*szni a szoftvert, azonban ne felejtsük el, hogy nem egy tabletről van szó: hihetetlenül kell optimalizálni az energiafelhasználást és nem egy LCD kijelző előtt állunk, arról nem beszélve, hogy nincs meg minden fizikai gomb ahhoz, hogy egy android 2.1-et teljesen irányítani tudjunk, szóval szerintem meg lesz a baj, ha valaki tapasztalatlanul belenyúl. Ha más nem, akkor az, hogy többszörösen fog merülni és nem annyira, mint alapból. Sőt, ezt biztosra veszem, mert a rajta futó megjelenítők ehhez a hardwarehez lettek optimalizálva, aztán rakjál rá egy olyan szoftvert, ami pl megjelenít DOC fájlt és egy normál tabletre van kitalálva. Heh.

    De mindegy, nem jártatom a számat, hanem várom a jelentkezését annak itt, aki esetleg már customizálta ezt a gépet és pozitívak a tapasztalatok.