• narumon
    #15
    Azért az ismerősöd weboldalán is ilyenek vannak:

    "Nem. Weboldalunk az androidvásár.hu nem web shop. Mi nem tartunk raktáron semmilyen készüléket.Abban tudunk neked segíteni, hogy az online felületünkön keresztül közvetlenül a kínai forgalmazótól vásárold meg a terméket. Vagyis mi tulajdonképpen szolgáltatunk, és összehozunk téged a forgalmazóval, az EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd-vel (székhely: 3B206A, Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road, Futian District, Shenzhen, China518000, nyilvántartási szám: 596428).
    Megrendeléseddel a szerződés közted a vásárló és az EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd között jön létre. Az androidvásár.hu elősegíti a két szándék, a vétel és az eladás létrejöttét"

    "Garanciális ügyek intézésére a Forgalmazó a 3B206A, Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road, Futian District, Shenzhen, China 518000 elektronikus elérhetőségi címen (ahol a garanciális igénybejelentéseket e-mail útján várják)."

    Ezek alapján semmiben sem más mint a többi ilyen cég. Sehol nem szerepel, hogy hogyan kapok róla MAGYAR SZÁMLÁT, MAGYAR GARANCIÁT, nem szerepel sehol, hogy a termék ára már TARTALMAZZA AZ ÁFA-t és a VÁM-ot.... sehol semmi ilyesmi.