• Linkout
    Mitől primitív? Véleményem szerint az nem primitív, hogy baromi gördülékeny még a hármas iphone is. Kevés a lehetőség? Igen! Alig látszik a háttérkép az ikonok miatt? Igen! Nincs widget? Megmondom őszintén nem hiányzik, van "redőny" mint droidon, ott az időjárás meg az értesítés stb.

Nem fagyott nekem még (igaz nem szarom össze mindennel és nem teszek fel fizetős cuccokat ingyen, okosba)

Mindenkinek azt kell eldöntenie, hogy igazából mire is van szüksége. A droidot bárhogyan átszabhatod, de nekem ez picit vérpistike effekt, hogy tudjon az ember mutogatni szép animált ikonokat, valóban esztétikus widgeteket, jobbnál jobb launchereket, de igazából ugyanazt csinálja vele, mint más egy apple telefonon. Telefonál, SMS-t ír, térképet, skypeot, vibert stb-t használ.

A wp8 vonalat nem ismerem, de gyanítom, hogy droidhoz képest az is sokkal kevesebb testreszabást enged meg, valahol az iOS-el vetekedhet benne. Viszont egyszer volt a kezemben Lumia 800 és nagyon gördülékenynek éreztem.

Én azt mondom mindenki döntse el mit szeretne.