• Szefmester
    #24
    Akkor kérném szépen a lakcímed, bankkártya adataid, pár jelszavad, loginod, utolsó fizetési papírod másolatát, családodról pár fotót és hasonló adatokat. Ha már nem vagyunk paranoiásak és nincs mit takargatnunk akkor igazán semmiség ez a pár betű és szám... nemde?

    Vicces hogy sokan rinyálnak azért mert egy térfigyelő kamera beláthat a lakásukba, vagy hogy a google streetview kocsi tenné meg ezt, aztán meg dobálják fel a "pózolj droggal", "pózolj hányásfoltos ruhában", "pózolj fegyverrel", "pózolj családi pótlékkal" jellegű képeket...

    Nálunk a melóban van pár ember akik nyíltan rühellik egymást és ott tesznek keresztbe a másiknak ahol csak tudnak, vannak akik a hátuk mögött teszik ezt, míg szemtől szemben vigyorognak... Tőlem is vettek el bónuszt mert valaki aki szememben jófej volt bemártott. De már a termelésvezető is kapott büntetést mert az egyik emberke bemószerolta a vezetőségnél... a srácot fegyelmiben részesítették egy random indokkal, majd ki is lépett.

    Jobban szeretem ha tudom kitől várhatok támadást, mert nyilván neki nem fogok olyan infókat mondani magamról amik még visszaüthetnek bármilyen módon. Tudod.. akiről tudod hogy pletykás arra nem bízol titkokat. ;)

    Kell a magánszféra, kellenek a titkok, de a hazugság magadról már kissé más műfaj. Az ha nem mondok el magamról valamit az nem hazugság, de ha rákérdeznek és letagadom akkor az már "bűn"!