• Archenemy
    #26
    Szia, te biztos új ember vagy itt a webkettő csodálatos világában!

    Az SG.hu kommentelőmotorja lehetőséget ad arra, hogy jelezd, ha egy bizonyos hozzászólásra válaszolsz. Ezt a hozzászólás jobb alsó sarkában láthatod, a "válasz 'xxx' üzenetére (#szám)" felirat jelzi, hogy a hozzászólás szerzője az idézett hozzászólásra reagál.

    Most már minden bizonnyal érted, hogy 22-es hozzászólásom nem csak úgy bele a világba készült, hanem (az előbb megtanult trükk segítségével magad is rájöhetsz) karesz6 21-es hozzászólására!

    Lássuk hát, mit írt karesz6! Nos, Ő éppen a Te hozzászólásodra reagált (hogy ezt honnan tudom, arra minden bizonnyal most már magadtól is rájössz! Úgy bizony, a "válasz 'globint' üzenetére (#1)" sorból!), amiben kifogásolja, hogy kétszer írtad le ugyanazt a betűre megegyező mondatot.

    Így hát (tudom, bonyolult, de tarts ki!) az én hozzászólásom arra utalt, hogy a két mondat bizony nem ugyanaz! Ezt emeltem ki a magam pajkosan karcos módján, bizony magának karesznek címezve az üzenetet.

    No, most már érted, hogy mit miért! Örömel üdvözlünk minden tanulni vágyó fiatalt a webkettő csodálatos világában, légy hasznos és produktív tagja a csoportnak, csakúgy, mint a többiek!

    Baráti Üdvözlettel:
    Archenemy