• Tetsuo
    Jó, de ez nem kívánságmusor, hogy szerinted azt kellenne...
    Az élelmiszeriparban ma használt technológia nagyon rossz. Az étel és alapanyagok tomegtermelése nagyon durva. Én nem bírnék, és szerintem te sem, egy átlagos amerikai húsfeldolgozóban dolgozni, vagy tomegesen állatokat "nevelni". Nem csak nem szeretnék allergiás lenni egy csomó antibiotikumra vagy nem tetszene, ha lehullnának a kormeim a fertozések miatt, hanem nem bírnék állatokat úgy kínozva látni. Nameg onnatól vega lennek, amíg nem látnám (bár már láttam), hogy termesztik az eheto novényeket.
    Szóval nagy szerencse, hogy nem Usákiában kell ennem a sok sz@rt, hanem itt. Ángliában. Mert az igaz, hogy minden, ami gasztronómia, az kulfoldrol jott az angolokhoz és a mai napig nem tudnak ízesíteni, de az ételek egy fokkal jobb minoséguek ill. elérheto az is. Már Magyarország is kezd átállni, hamarosan megszunnek a magyar tulajdonú élelmiszerfeldolgozók, a legjobb minoségu, háztáji pedig már most kevesebb, mint 10-ede a 80-as évekbelinek...
    A világ tobbi részén is eloterbe kerul a nagyuzem, hiszen egyre tobb ember, egyre tobbet igényel. Az emberek tobbsege pedig nem figyel az étel vagy az alapanyagok minoségere, csupán a zsidók és a muszlimok igénylik a jóféle eloállítást.
    Max. Ausztriában, Franciaország gazdagabb vidékein maradnak mutatóba egyéni gazdák, normális, paraszti gazdálkodással.

Igaz, a keresztények, vagyis az eredendoen keresztény hagyományokkal rendelkezo népek kihalóban, de minden más túlszaporodva.
    Európa nem sok mindent tehet ellene, hiszen az EU intézménye maga Európa ellen van. A multikulti ábrándja másodpercenként bukik meg egy nagyvárosban.
    A beengedett sotétebb színuek sok helyen balhéznak, ami aztán sokszor meg sem jelenik a hírekben vagy módosítva, mint helyi fiatalok stb. ha esetleg ok az áldozatok is, akkor már vastagon kiemelve a kisebbséguket.
    Az egész EU-ban ez megy, akik felismerik a problémát azok nácik, úgyhogy a hangjukat nem hallani, a tobbség homokba dugja a fejét, egy virtuális világban él, ahol kézenfogva ugrál a réten mindenki, de szokeknek foleg macho Banderas vagy nagydarab feka, aki nem baj, ha fel éve még falvakat mészárolt vagy éppen HIV-virus hordozó, mert a virtuális világban ezt csak a csunya nácik mondják...
    Aztán kopp. Egyre tobb embernek.