:D Mar megint felreertettel mindent. Epp azt irtam, hogy nem zsidozok. Azt is irtam, hogy nem hiszem, hogy a szarmazas lenne a legfontosabb.
A kultura a donto ill. az egyeni cselekedet. Genetikatol fuggetlenul, ha valaki egy kannibal torzsben el, az O szokasaikat koveti, akkor O nagyon valoszinu, hogy mas torzsek egyedeit eszi vacsorara. Amit en elitelek, mert en olyan kulturkornyezetben nottem fel, ahol ez altalnosan elitelendo dolog es egyaltalan nem tesznek ilyet a tarsadalom hasznos tagjai.
A magyarok es zsidok erdeterol mar sok konyvet es rengeteg publikaciot olvastam. Sajnos nincs teljes bizonyossag, mert durva kodosites van mindket temaban.
Engem ma mar inkabb a kodosites erdekel. ;) Persze, ha uj informaciok derulnek ki, kivancsian fogadom.
A Bibliaban emlitett zsido torzsek tobbsege valoszinuleg ma mar nem zsido vallasu, pl. a mai palesztinok inkabb azon leszarmazottak, mint az europai zsidok. masreszt az askenazi zsidok tobbsege kazar szarmazasu. Akik a zsido vallas felvetele elott hasonlo torzsi kozossegekben eltek, mint mi, magyarok.
A mai askenazi zsidok egy resze a 19. szazadtol, genetikailag erosen keveredett a magyarokkal, nemetekkel, lengyelekkel, oroszokkal, ukranokkal. Utobbiakkal kevesbe, mert ott zartabb kozossegekben eltek.
A lenyeg, szerintem a luciferanus, talmudista beteg hit es a cionista hatterhatalmi torekves, amivel egyre tobb zsido szembesul es tiltakozik ellene.
De ezt te ugysem hiszed el, mert nem is hinni kell, hanem tapasztani vagy tudni. Te ennek komolyabban ugysem jarsz utana soha sem, szoval en neked egy osszeskuves-hivo vagyok... de nem naci.
Mert bar a patriotizmust egy fo erenynek tartom, messze vagyok a barmely ertelemben negativan vett nacionalizmustol, hiszen alapbol eroszakellenes vagyok es tudom, hogy a gyulolkodes, a harag, a bosszu csak onmagukat gerjesztik, ami egy talmudista cel is, mellesleg.
Hiszem, hogy a magyarsagnak fontos szerepe van, de inkabb a beke es megbocsatas oldalon. Az pedig eleg logikus, hogy a magyarsag onmagaban elveszik, ha nem fog ossze a tobbi karpat-medencei neppel.
Az is bizonyos, hogy az EU jelenleg a legnagyobb ellensege nem csak hazanknak, hanem Europanak is. Te ezt sem hiszed, mert tudni nem tudod...