• torreadorz
    "Csak ugy erdekessegkeppen MO azon keves (30-40) orszag kozott van, akik egy even belul mukodokepes nuklears robbanofejet lennenek kepesek eloallitani. "

Lol. Ugy is hogy nem kapunk hozzá segitséget? :DDD Egyébként ha megkapod a szükséges plutóniumot akkor nem nagy kunszt, na de állítsd elő úgy hogy nem kapod meg...

"" a bevethető harci helikoptereink száma 3 db"

Semmilyen veszelyeztettsege nincs az orszagnak es a vilag legerosebb katonai szovetsegenek a tagjai vagyunk."

Bezony, és épp ezért itthon sosincsenek árvizek(...), katasztrófák (kolontár), tüzek , fegyveres bünözök üldözése stb amikben be lehetne vetni a heliket...

Továbbá nem tudom hogy vagy vele, de engem aggaszt ez a katonai szövetség, ugyanis ha nem tünt volna fel, szinte mindenki benne van a szomszédaink közül... Innentől kezdve meg nem ér semmit, ha mondjuk valamelyik jóképességü szomszédunk esetleg úgy dönt hogy elfoglalja a tiszántúlt. Katonai ellenállás hiányában ez kb. gyalogalop lenne és amig nem csinálnak valami komolyabb tömegirtást valószinüleg mindenki jóváhagyná ezt. Szóval ez a szövetség csak kifelé véd, befelé nem.

"A 40db AIM120C es a 40db AIM9L az maximalisan eleg arra az idore, amig krizishelyzet eseten erositest/utanpotlast kapna a HuAF"

Lol. Ez a felszerelés nagyjából egy napig tartana ki, a hatékonysága meg igen kérdőjeles olyan személyzettel akik még életükben nem lőttek ki ilyeneket merthogy túl drága még gyakorlatozni is...
    Erősítést meg honnan kapnánk és miért? Én nem világháborúról beszélek, hanem ha csak valamelyik idióta szomszédunk akar erősködni. Egyébként is ahogy a magyar külpolitika áll, bármelyik szomszédunk hamarabb kapna fegyveres segitséget mint mi...

"Az irani ballisztikus raketaprogram es a metro parhuzom olyan szinten retardalt, hogy inkabb nem is valaszolok ra..."

Egyetértek, Irán majmot jutattott az ürbe, nekünk meg még ki tudja mikorra lesz 4-es metrónk és mennyiért...