• Interstate 95
    Már ne is haragudj de kevered a szezont a fazonnal. Igen, előfordultak rendszerek amelyek nem voltak annyira jók, és néhány szempontból hibásak voltak. Számomra egy ilyen volt a Vista, nem is váltottam rá XP -ről. Aztán a koncepciót továbbfejlesztették, megjelent a Windows 7, és tűkön ültem hogy ráfrissítsek mert annyira tetszett. Az van a gépemen most is. Divatból fikázni a Windows -t (PC) Linuxos körökben szokás, na most kérdezd meg hány elégedetlen ember használ Ubuntu -t, és hány Windows 7 -et. Mobilra pedig ott van az Android, esélye sincs ennek a csempés szarnak.

Visszatérve az elejére, nem vagyok biztos abban hogy az oly népszerű rendszereket mint az XP, vagy a Windows 7 annyira szidták volna mint ahogy leírod. Olyan viszont előfordult hogy ezen rendszereknek a megelőző koncepciója nem volt olyan jó, a Windows 8 esetében viszont már maga a koncepció is hibás. Én úgy gondolom a dolgokat nem árt még néhányszor átgondolni mielőtt kiposztoljuk, nem faék tetszik / nem tetszikről van szó, se nem Windows utálatról. Persze értem hogy bármit ami akad fel kell használni védekezésre, de ez azért már sok volt.