• Sir Quno Jedi
    Pölö ahol én lakom (16.ker.) mi ugye színgázzal fűtünk, kb. nem is lehet látni a kéményen, hogy füstölünk bármit is és NINCS bűz. Na nem úgy a szmszédok körbe, mert lassan mindenki fával/szénnel/szeméttel fűt és olyan, mintha ósdi gőzmozdonyokat járatnának csúcson, csak úgy dől a fekete átláthatatlan füst mindenfelől. Fűtési idényben az ember nem tud megmaradni a saját kertjében, mert ha kimész levegőzni MEGFULLADSZ kint a szmogtól, amit ezek a nyomorultak gyártanak. Néha kedvem lenne rájuk gyújtani a házaikat, mert akkor legalább csak pár óráig kéne szagolni őket és nem évtizdekig! Én mi a fasznak fizetem a kurva drága gázt (hihetetlenül drága), ha a többi balfasz megfojt a fosával?!?!

Szarrá kéne ezeket tiltani/büntetni, kötelezően mérni kéne a légszennyezzést PORTÁNKÉNT, leplombált állami műszerrel és ha valaki túllépi a határértékeket, azt kötelezni átalakításra, változtatásra, vagy fagyjon meg a picsába. EZ működne egyedül. Amíg ilyen durva lépésre nem hajlandó elszánni magát egy kormány sem, addig nem is lesz semmi változás szmog ügyben, mink is meg fogunk szép lassan degleni akár a kínaiak...

(jah és kb. ugyanez az üzemekre is stb.)