• Sir Quno Jedi
    #11
    Ölég sötétnek tűnsz, így két dolgot említenék csak. A gázfűtés nem termel kormot, pernyét, kátrányt, szálló port stb. ami maga a szmog lényegében. A fa, szén, olaj fűtés pedig IGEN. Ha ezeket esetleg meg óhajtanád cáfolni, jelzem nem fog menni! Persze hablatyolhatsz itt még össze-vissza bármi másról is, de jelenleg a gázfűtés a legtisztább, nagyban elterjedt fűtési módozat.

    Senki nem beszélt a széndioxid kibocsátásról, mert itt a szmogról volt szó és nem az éghajlaváltozásról, el vagy tévedve.

    A fröcsögésről meg annyit, ha majd itt laksz és téged fojtanak meg a saját házadba, biznyára mosolyogva fogsz megdegleni, mert az olyan kultúrált dolog, igen?!

    Képzeld, van hőszivattyús, dc inverteres klímám is, ami kiválóan fűt (olcsóbb mint a gáz -5 fokig) és ennél már nem sok zöldebb dolog van ugyebár, de ezt már meg sem mertem említeni, hiszen nem várható el "szegény" szomszédaimtól, hogy ilyet is vegyenek, ha már a gázt sem használják (ez már tényleg utópia lenne).

    Javaslom, ha nincs közöd a dologhoz, ne ugassál bele, mert a kibicnek semmi sem drága, mint az ábra mutatja. Ez is a kultúra része, hogy kussolunk, ha nem a mi dolgunk. Örülök, hogy ilyen mértéktelen empátia szorult beléd is, de pl. máson is kiélhetnéd, nem muszáj rajtam gyakorolni...