• fszrtkvltzttni
    #65
    Majd elfeledkeztem a latorról, de még jó hogy szóba hoztad. Ezek szerint csinálhatsz bármit, elég a halálod előtt meggyónnod, de az se árt, ha isten fia feszül melletted. Ez kb. mindent elmond az általad imádott vallásodról. (Egyébként ez nem vágykeresztség, csak megjegyzem.)

    Bináris gondolkodású hülye vagy, ha azt hiszed létezik univerzális jóság. Ugyanis az, hogy mit hiszel jónak, elsősorban az általad elérhető információktól függ. Csak a vallási fanatikusok hiszik az ellenkezőjét azt, hogy a jó és a rossz élesen elhatárolható. Aki ezt nem érti, az nem értem mit szerencsétlenkedik relativitáselmélettel.

    Annak is oka volt, hogy az egyiptomiak nem jegyeztek föl dolgokat. De az nem ok, hogy "csak" néhány tíz évig virágzott egy szomszédos ország. Főleg úgy, hogy kereskedtek is velük. Az áruforgalmat pedig alaposan följegyezték. Azt pedig, hogy virágzott, azt nem én képzelem bele.

    "Egy egyháznak nincsenek felekezetei (ez sokat elmond a tájékozottságodról)" Ez a te tájékozatlanságodról mond el mindent. Értem én, hogy hülye vagy, de miért érzed azt, hogy reklámoznod kell?