• mucsácsó
    Sajnos ez egy kurvára rossz hozzállás. :) Sajnálattal tapasztalom több embernél is, dehát aki ebből kimarad, azt sajnálni tudom. Igen, amióta világ a világ, van az a mondás, hogy nem a grafika teszi a játékot játékká. Na most ez a játék így képekből meg leírásból nem biztos, hogy egyből elnyeri az ember tetszését, bevallom nekem se kifejezetten tetszett még látatlanban, és nem értettem, hogy miért kapott a szaksajtókban is 9-10es értékeléseket egy ilyen "kis" indie játék. Majd kipróbáltam, és zsinórban végigjátszottam 1 délután alatt...egyszerűen nem lehet abbahagyni... annyira eszméletlen durva hangulatot áraszt a játék, hogy ezt némi nagy 2012-as nagyágyú messze képtelen elérni a szaros gépizassztó grafikájával is... csak próbáld ki, játszd végig, és megtudod miről beszélek. Pixeles minden valóban, de még így is annyira átjön a brutalitás, hogy szerintem ezt szebb grafikával nem is mernék megcsinálni... :P Meg ez így egy trip egyszerűen... a zene, az ütemre villogó fények, Miami mocskai a 80-as években...
    Ezen a játékon nem lehet fogást találni, a grafika se azért ilyen ocsmány, mert nem tudtak máshogy megcsinálni, hanem ehhez a játékhoz egyszerűen ez így passzol - hozzáteszem kőkemény 2 ember dobta össze az egészet.