Elmondom, de nem fogod elhinni. Egyetem 1. vagy 2. évfolyam, haverom albijában gyűlt a banda, hogy megyünk bulizni. Ők elmentek, mi meg még tankot loptunk. És újra, és újra, és újra. Aztán megint és megint és megint. Közben újra meg újra kirángatott minket egy rendőr. Hányszor kezdtük újra? Úgy 100-szor kb. Közben ... mint az állat... 80%-os Stroh rum. Úr isten...
Ő lőtt én vezettem, aztán elkaptak és cseréltünk. Kb 19:00-tól, hajnali 4-ig loptuk azt a rohadt tankot. Voltak a gyufaszál vékony oszlopok, amik kidönthetetlenek voltak. Ha nekimentél megállított és kikaptak a rendőrök. "Enyhén" be.....va mindíg felkenődtünk rá.
Aztán egyszer csak sikerült. Vááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!
HolyGod... volt egy tankunk. Onnantól kezdve néha-néha átalakítottuk Vice City éjszakai látképét. :)
VC-ben ez volt a legkeményebb.
San Andreasban meg mindig gyúrtam... te jó ég. Néha már többet, mint a való életben... No meg összeszedni a sok zsét... kemény volt.
A végén meg már moddolni is elkezdtem. Beleraktam a fejem CJ feje helyére (persze előbb ki kellett fehéríteni, mint Jacko-t).
Van is egy képem, ahogy én állok a játékban a kedvenc sniperemmel, mögöttem a 10 kedvenc kocsim (Lambo, SLR, Veyron, F1-es, Honda motorkerékpár... De jó az a kép... :) )