• broman191
    Monstanában nagyon jellemző rám ez az "elkezdtem de ugyan folytassam-e?" effektus...ezért igyekszem az elkezdett játékot minél hamarabb be is fejezni, mert ha leteszem, lehet soha nem veszem elő újra, uninstall lesz a vége, ha nem lenne hely a vinyón értelmesebbnek ítélt adathalmaz számára. No de én sem vagyok már a régi, a játékipar sem, túl sokat láttam már az évek során ahhoz, hogy a "sok-sok mai újdonság(?)" maradéktalanul le tudjon kötni. Sokszor meg is lepődöm bizonyos játékokkal kapcsolatban emitt-amott olvasott "újszülöttnek minden új és szórakoztató" jellegű "sohasem volt jobb, sohasem szebb" tartalmú kommenteken. Sokszor hagyok feltelepítve játékokat az elkövetkezendő DLC-zés miatt, de sajnos csak nagyon kevés fejlesztő tud minőségi munkát letenni az asztalra DLC címszó alatt, a többiek inkább csak újrahasznosított vontatott ipari hulladékkal operálnak. Mondjuk ez jellemző valamilyen szinten a mai játékipar összességére, de fel a fejjel, majd beindul valamikor az innováció, lesz még új és élvezetes a nap alatt, csak győzzük kivárni...