• Szefmester
    #59
    Jogaik vannak... több joguk van mint nekem vagy neked! Kötelességük? Szinte semmi! Királyként élnek mégis mocsokban. És ezt ők választották.

    Volt egy munkatársam, lusta volt, trehány, és nem dolgozott túl sokat és túl hatékonyan. Kirúgták. Mi volt az első balhézós szövege: biztos azért mert ***** vagyok! A helyes megfejtőnek nem sorsolok ki semmit. Ha nem veszik fel melózni akkor azért mert ő az ami, ha kirúgják akkor azért ami ami, és nem azért mert szarul dolgozik.

    Én most vajon akkor szelektív rasszista lennék? Mert pl bármikor összejönnék egy szép japán nővel, vagy egy indiánnal, de afrikaival, vagy indiaival már kevésbé lennék lelkes. vallásilag meg nem érdekel amíg nem akar meggyőzni arról hogy az az igazi. Felőlem kelta, germán, katolikus, jehovista, luciferita, mohamedán. tök mindegy. Szerintem egy vallás még önmagában nem jelent semmit, csak akkor ha szélsőséges. Lásd terrorista merényletek, harácsolás és kizsákmányolás, valamint a szadista hajlamok.

    Most ha fogod a tapasztalataid meg a családod és barátod tapasztalatait, és betáplálod egy szoftverbe, tisztán statisztikai alapok miatt, majd egy kamera azt figyeli hogy a csoport ahogy halad hányszor néz hátra vagy szét, és ők pl romák, akkor az már rasszista lesz mert azt hiszi hogy rosszban sántikálnak? Mert hát ha én mondom ezt akkor annak neveznének. De ha egy gép, akkor meg a programozói lennének azok?