• Tetsuo
    #57
    "A gyulolet gyuloletet szul," a bosszu bosszut. Ez igaz, de alapvetoen a magyar ember nem gyulolkodo, a tul baratsagos es oszinte, egyenesseg okozta tortenelmi tragediainkat, ma pedig egy nagy adag naivsag is tarsul hozza, ami miatt a magyar nemzet ki fog halni.
    Nem a magyar kezdte el utalni a ciganyt vagy a cigany a magyart, hanem a rendszer igazsagtalansaga kialt fel. Ha minden bunelkovetovel szigoruan elbannanak, fuggetlenul szarmazasatol es a segelyosztas is igazsagos lenne, pl. becsulnék vele a tarsadalmi hasznossagot, akkor tok jo lenne.
    Masreszt pedig igazsagos az lenne, ha Magyarorszagon a magyarellenesseget jobban buntetnek, mint pl. a tobbi nep ellenesseget ill. az ilyen atrocitasokat. Mert minden orszag a sajat nepeert van, elsosorban a tobbsegert, a kisebbseg pedig UTANA kene hogy jojjon.
    A kisebbsegeknek NEM CSAK jogaik vannak, hanem kotelssegeik is, mint minden allampolgarnak.
    Vegul pedig a Magyarorszagon elo szlovakoknak, nemeteknek, ruszinoknak, ciganyoknak es zsidoknak igenis tisztelni kell Magyarorszagot, a magyar kulturat, amit ok barmikor felvehetnek es igy magyarok lehetnek, vagy tarthatjak magukat barmely kisebbsegnek, ha elfogadjak a magyar normakat, vagyis be tudnak illeszkedni.
    Ha egy kisebbseg nem tud (pl. mert nem akar) beilleszkedni, az nem a magyarok hibaja. Azt nehogy mar a mi adoforintunkbol probaljak meg ezredszerre roszabbnal
    rosszabb modszerekkel!

    Ha ezt valaki elmondja a politikaban (pl. a Jobbik), az mar neonaci... ez a torz, beteges, nemzetrombolo (al)liberalis felfogas nyirja ki az orszagok nepeit, epiti le igazabol az osszes kulturat es csinal egy nagy ocska globalis sz*rt, amit kb. a "Meki" jelkepez.