• kvp
    #53
    "Miért nem lehet megnevezni faj alapján pl hogy cigány Magyarországon a bűnelkövetőket"

    Mert a faj az az ember. Meg rassz alapjan is indoeuropai, ezzel sem vagyunk elorebb. Egyszeruen csak egy nepcsoportrol van szo, mint pl. a svabok. Ezen belul viszont mar ki lehet jelenteni statisztikai adatokat.

    "és ugyan azt csinálnám velük mint Hitler a zsidókkal.Aki dolgos tisztességes ember közülük egyedül azzal tennék kivételt."

    Ez ellentmondasos, mivel o pont nem valogatott. Arrol nem beszelve, hogy a gyerekekrol nem lehet tudni, hogy milyenek lesznek, csak egy adott kor utan. Ellenben a hitleri megoldas reszekent oket is gyilkoltak. Ez nemcsak nem jo, de nem is megoldas.

    A korrekt megoldas a tarsadalomra veszelyes egyenek azonositasa, darabonkent es eltavolitasuk a tarsadalombol. Ez nem gyilkossagot jelent, hanem atnevelest (munkatabort), ami sokkal hatekonyabb es egyben tiszteletben tartja az emberi jogokat is, mar amennyiben jol csinaljak. Hires oszodi miniszterelokunk is ezt javasolta, azzal az 50-es evekben bevalt modszerrel kiegeszitve, hogy a gyerekeket el kell venni a nevelesre alkalmatlan szuloktol. Ebben lehet igaza volt, anno rakosi alatt tenyleg nem volt jellemzo a bunozes.

    Persze az eu miatt nem lehet rakenyszeriteni az embereket az adott tarsadalom normai szerinti eletre, ezert fel kell ajanlani nekik a tavozas lehetoseget, tehat ha nem akarja intezetbe adni a gyerekeit es onket bevonulni az atnevelo taborba, akkor szabadon tavozhatna. Ezt a szabadpiac torvenyeit kovetve a segelyek teljes megszuntetesevel is osztonozni lehet. Az eremdeny egy eroszak nelkul rendberakott orszag lenne. A nyugati jogvedok meg majd kezdenek a problemas csoportokkal valamit ha mar ott laknak.

    A fenti 'ilyesszuk el oket' strategiat haborus kornyezetben egyebkent durvabb, de hasonloan eroszakmentes modon egy hires horvat tabornok kovette (civilben egyebkent csalo), aki ugy zavarta el a szerbeket horvatorszagbol, hogy csak azt hittek, hogy nepirtas van, de valojaban mindig a menekulok mogott maradt egy faluval, mivel igy nem derult ki, hogy nincs is eleg fegyveruk. Az eu vegul elismerte, hogy nem kovetett el nepirtast. Hat nem jobb megoldas mint gyerekekre lovoldozni?

    Roviden szolva, negy fontos lepes lenne lenyeges az itthoni eroszak megallitasara:
    -segelyek teljes megszuntetese (ugy sincs ra penz)
    -buncselekmenyt elkoveto szulok eseten a gyerekek kotelezo allami gondozasba vetele
    -onfenttarto bortonok letrehozasa (onellato munkataborok formajaban, ujmexikoi mintara)
    -az onkentes tavozas lehetosegenek kiemelese ha nem tetszik a helyzet (ezt is csak a korabbi kormanyok mertek kimondani es ok is csak a magyarokra vonatkozoan)

    Szerintem nagyon rovid idon belul kb. 6 millios lenne az orszag lakossaga, de ebbol 95% magyar. Es mindezt az eu kozponti bizottsaganak a szabalyainak pontos betartasaval is el lehetne erni, eroszak nelkul.