Szefmester#51
Idézd már nekem azt a részt ami szerint én karlendítős náci lennék! Még mielőtt azt mondanám hogy rágalmazol és irány a polgári bíróság!
1.) Írtam hogy az általam ismert többség ilyen, nem azt hogy mind!
2.) Nem írtam egy szóval sem hogy csak azért mert barna a bőre, vagy mert sárga, vagy mert féllábú, vagy akármi. Már más elbánásban részesül részemről! Mindenkihez úgy állok hozzá akit nem ismerek hogy tiszta lap. A viselkedése, és a tapasztalataim az adott etnikummal szemben mindössze esetlegesen óvatosabbá tesznek.
3.) Ha nagyon szigorúak lenni akkor alkotmányellenes az miszerint ők elnyomott roma kisebbség, mivel mint tudjuk a megkülönböztetés bűn! Innentől nekem aki azzal jön hogy azért bánunk így velük mert hogy romák, akkor azzal elismerik a megkülönböztetést és rasszistaként viselkednek! Tudtommal minden Magyarországon született, és élő személy rendelkezik Magyar állampolgárságot igazoló irattal. Tudsz olyan országot mondani hogy az igazi "őslakosok" a romák? Ahol a személyidben az áll hogy roma vagy és nem pakisztáni, indiai, román vagy ilyesmi? Nem hiszem!
A helyi törvényeket pedig mindenkinek be kellene tartani, és mindenkivel be kellene tartatni! De tudod egy olyan országban élünk ahol úgy nevelik a purdét hogy 5évesen adnak a kezébe egy fahusángot hogy üsd meg azt a fickót, ha ellenkezik vagy megüt, akkor szólj! Ez a kis szösszenet pedig nem kitaláció... utolsó napom Székesfehérváron, költözés közben. Jön a kiskölök, hátbavágja a főnököm akinek segítettem, mindketten csak csúnyán néztünk rá, nem szóltunk semmit, nem emeltük a kezünk (csomagokkal megrakva nehéz is lett volna), de a kölök sírva futott el. Amikor beraktuk a kocsiba a cuccot, és hajtottunk el, csak azt láttuk hogy egy dühös csürhe (kb 20 fő) indul el a kocsik felé azt kiabálva hogy miért bántottuk a gyereket!
Igazad van.. nem szabad előítéletes élni, de a TAPASZTALAT mit mutat? Hogy az esetek nagy részében félve kell bizonyos emberekkel felvenni a kapcsolatot. Engem nem hallasz zsidózni, "niggerezni" (bocsi), vagy sárgázni, netán komcsizni. Mert ezekkel a megkülönböztetett emberekkel nem volt még negatív tapasztalatom!
A fehérgallérosokat belekeverni pedig tényleg nagy ostobaság. Itt legfőképpen az életelleni bűncselekményeket beszéltük, ahogy a szoftver is arra van hogy megállapítsa ki lehet potenciális gyilkos. És ez nem újdonság. A hivatalos nevük ha jól tudom valami ilyen: elkövetői profil. Eszerint a profil szerint én potenciális sorozatgyilkos lennék ha túlzóan rendszerető lennék, de mivel trehány vagyok...