• Katalizátor
    #46
    Figyu nemá! Ez a "messiás" baromság tök nem kell! Nem akartam személyeskedni, semmi ellened irányuló tevékenységet nem folytattam, csupán azt fejeztem ki, amit jómagam is nap mint nap meg"tapasztalok". Hogy mennyire tudja a döntésemet befolyásolni egy múltbeli tapasztalat. És hamár Archenemy is előjött a dolgaival:
    IGEN!
    TÉVEDTEK!
    Rossz úton közelítitek meg a valóságot.
    Amit leírtattok, épp azt fejtette ki, hogy a cigányság számottevően agresszív viselkedést mutat, a társadalmi norma tökéletes ellentéte. De nem fedi le a 100%-ot!Ez nem demokráciai elven működik. Ha nem kapom meg a 100%-ot, akkor nem helytálló a genetikai hipotézis! Tehát inkább "kultúrális" különbségekről van itt szó. Generációk, akik átveszik egymás viselkedését. Nem kötelező! Mint ahogy nem mindenki lett bűnöző, aki általánosban "rossz társaságba" keveredett. A génekből adódna? Azért, mert cigány?

    Egyébként Archenemy képletére a válasz:

    Tapasztalat1: Barna bőrű, piros sapkájú ember bánt.
    Tapasztalat2: Fehér bőrű, piros sapkájú ember bánt.

    Jajj de zseniális!

    Én régen postás voltam. Amikor 2 millával kellett bemennem 50 cigány közé egy szeméttelephez hasonlító putriba, akkor nem igazán éreztem magam biztonságban. És nem is volt játék. Nekem is van elég rossz tapasztalatom, de attól még nem őrülök bele egy emberellenes ideába. Az ember ember!

    Most komolyan srácok, ilyen náci szarságokat kell most itt megbeszélni? Esküszöm nem akartam belekötni semmibe és senkibe (pláne)!