• Tetsuo
    #54
    Hahaha :D
    Ma pont AZ lehet sikeres, ami kepmutatasra epul. Ember, ebredj fel! Nezz korul! Mi megy a tv-ben, mi megy a mainstream median? Mirol szol a legsikeresebb zene?! Mik a legnagyobb hirek? Milyenek a trendek? A legnagyobb kepmutatas meg hazugsag ami vezeto, mindenhol!
    Pont, akinek felfordul a gyomra ettol a sok szartol es hatrabb lep egy kicsit a telviziotol, kinyitja tudatat mas iranyba, belemerul civilizacionk irasos emlekeibe, visszatekint, rajon, hogy valami nincs rendben, nagyon!
    Rossz iranyba megyunk. Es ez a valaki, ha jo iranyban kutakodik, vagy csak figyel, rajohet arra is, hogy az osi szakraltasban a termeszettel valo harmonia a kulcs. Amit tortenelmunk soran fokozatosan elvesztettunk. Pl. az okori gorogok termeszetesnek vettek, hogy nem fejlodik a civilizacio, ugy veltek, visszafejlodik. Moralisan es erkolcsileg, amit fontosabbnak tartottak holmi technikanal. (Legalabbis akiknek az irasai fennmaradtak. :)
    Csak a gozgepek (gazdasagilag pedig a kamat) koratol gondoljuk ugy, hogy egy tarsadalom, de fokent a mienk, fejlodik; Ami technikailag igaz is VOLT, a hirtelen hasznosithato plusz energiaforrasok miatt.

    Azt nem is ertem, hogy a kornyezetvedelem miert lenne kepmutato... bizonyos emberek/csoportok felhasznaljak persze, de maga a tevekenyseg vagy az elhivatott, "megvilagosodott" okologus, aki kecsket fej es elegyes vaderdot "nevel", a tenerifei nyaralasok arat is a szenvedelyebe oli, hogyan lehet kepmutato? Vagy az erdesz, aki tanosvenyeket szervez sajat penzen? Es a tobbi.
    Rengeteg kornyezetvedo nem politikara hasznalja a tevekenyseget, hanem oszinten hisz benne es nem is kap erte annyi penzt, hogy anyagilag megerje es SOKKAL tobbet kereshetne, ha hajolna a gerince, beallna szonoknak valahova, de nem.
    Szerintem te azert nem ismersz igaz kornyezetvedoket, mert csak a tv-ben szoktad latni, hogy egy-egy "ugyben" nyilatkoznak valakinek az oldalan. A politika meg alapbol ott van... na azok mar nem a kornyezet erdeket kepviselik, hanem valami mast. (Pl. Greenpeace)
    Nezd meg pl. a Palocsa Egyesuletet ill. a tagjait. ;) Jeleneg mukodo weboldaluk sincs, de ok nem kepmutatoak, hanem kornyezetvedok.