• narumon
    "Na egy elvakult alma-tablet fan. Egy Digital Reality által évek alatt fejlesztett játékot hasonlítani az almás fingós játékokhoz? Hát bazmeg, pofa, az van..."

Azt, hogy elvakult fan valaki nem tudom mivel szűrted le de eddigi hozzászólásaid alapján valami nagyon korlátolt surmó lehetsz. Hiszen nem barátkozol olyan emberrel akinek nincs PC-je (vagy régi van), és ezek szerint olyannal sem akinek nem az a játék tetszik mint ami neked. Tudod nekem a Digital Reality utolsó jó játéka az Imperium Galactica II volt és ha fejre állsz ez akkor is így van (pedig még fejlesztőket is ismerek / ismertem közülük). Az szintén a te korlátoltságod, hogy tableten szerinted csak fingó játékok léteznek, bár valamiért (ha már Digital Reality) akkor pl az imperium Galactica is elérhető tabletre - nyilván ők mondjuk nem annyira korlátoltak mint te. Felőlem játszhatsz a Nadirimmel én kihagyom! (De hogy tudj kötözködni ugyanígy kihagyom mondjuk a Crysist ami szintén évekig készült de mondhatnám a Far Cry-t és még ezer másik játékot ami évekig készült - ez engem hidegen hagy - csakúgy mint egynéhány mai zene ami a slágerlisták élén van és százmilliós letöltést produkál youtubeon)

"Igen, jók. És gyakorlatilag végtelen sokáig lehetne sorolni ezeket a játékokat. És tudod mi ennek az oka? A két hw különbsége:"

No akkor sorold már nekem azokat a kurvajó flash játákokat.

"Ez az, amiért pár vicces játékot lehet tabletre gyártani, de csomó típus eleve labdába se rúg. Pl. time managementnél kurva fontos, hogy 10 pontos kattintást be tudjak "bufferelni", de tabletnél ha csak minden 10 kattintás pontatlan (valójában több), akkor ez a kategória máris játszhatatlan."

Én nem vagyok nagy time manager játékos de az az egykettő amivel játszottam ott nem volt ilyen gond. Mondjuk nem is tudom hova kell annyira pontosan kattintani.

"Megint a perverz környezetedből (celeron 300a), meg magadból indulsz ki, ami az emberek többségére nézve irreleváns."

A perverz környezeted neked van, meg a kifacsart világképed is, úgyhogy ebbe inkább ne menjünk bele!

"Tablet mögül vagy színvak."

És PC mögül? Mert arra még mindig nem írtál semmit. Én bármikor át tudok ülni az asztali gép mögé is, de azt még mindig nem mondtad el, hogy miért kellene az asztali gépen engedélyeznem a flasht.