"Madarat tolláról, embert barátjáról. Az igényszintjét is."
Ezért csak sajnálni tudlak. Nem lehet jó így élni.
"Tanki Online-t melyik múlja felül? Nadirimot melyik múlja felül?"
Nadirimot a 90%-uk. Konkrétan azt a játékot nem nehéz szerintem felülmúlni, megjelenéskor játszottam vele valamennyit, azóta sem.
"Az az igazság, hogy bizonyos kategóriák vagy hiányoznak, vagy játszhatatlanul szarok tableten."
És azok flashben jók? Mert most nem a tabletről beszélünk hanem flash játékok vs tablet natív játékokról. Megmondom őszintén nekem kimaradtak ezek az ezerflashjatekingyen.hu oldalak mert egy épkézláb játék nincs rajtuk. Ami véletlenül megüti a szintet az meg elérhető minden telefonon flash nélkül is.
"A flash olyan plusz funkciókat ad a gmailhez, ami nélkül működik ugyan, de csökkentett funkcionalitással."
Simán lehet, de ezekkel még nem volt gondom. Nem tudom mik ezek a funkciók, de nekem teljesen jól megy most is. Tehát olyan nagyon nem hiányoznak.
"Nem iOs-ről beszéltél, hanem desktopról, holott azt jóformán nem is használod, mert ugye neked mindent megold a tablet."
Szerintem nem jól nézted meg, hogy mihez szóltál hozzá. Flash vs tablet vita folyik jelenleg, erre született az én hozzászólásom.
"Természetesen nem állna meg nélküle az élet, ahogy tabletek nélkül sem. Viszont a flashhel sokkal több veszne, mintha holnap eltűnne a világon az összes tablet."
No ezzel nagyon nem értek egyet. Én az előbbit észre sem venném (meg az emberek többsége sem).
"Ezt nem én állítottam, ne mosd össze a vitapartnereket."
Nem is konkrétan neked szólt hanem ennek az agyatlannak.
"Annyiban értek vele egyet, hogy a flash nélküli net az erősen csökkent képességű. Nyilván ezt te nem látod az iPad-od mögül, ahogy a színvak se tud nyilatkozni a színekről."
Most megint megpróbálod az egészet ilyen furcsán kitakarva beállítani. Az igazság viszont az, hogy jó ideig használtam flasht mert jópár évvel ezelőtt még megkerülhetetlen volt. Aztán szépen lassan szinte eltűnt, szerintem jelenleg vadászni kell a flash megoldásokat. Sokan meg még mindig abban a tévhitben élnek, hogy youtube nem megy flash nélkül (pedig semmi köze hozzá), internetezni nem tudsz flash nélkül (pedig vadászni kell nagyítóval az only flash weboldalakt). Szóval én egy idő után azt vettem észre, hogy a rendszert lefoglalja, de semmi nem történik csak a különböző reklámok jönnek be a weboldalakon. Kikapcsolva csak üres kocka és jelentősen felgyorsult netezés az eredmény. Persze mindenki azt használ amit akar ezért van oprendszerből is többféle, cpu-ból, videókártyából, autóból, mosógépből, telefonból, stb. A legnagyobb dőreség azt állítani, hogy valaki akármilyen az eszközei alapján, vagy hogy flash nélkül félvak az ember.