• Komolytalan
    "Hát én nem az alapján választok barátokat, hogy milyen gépet használ. Az én igényszintemről meg ez főleg nem mondd el semmit szerintem, de lelked rajta."
    Madarat tolláról, embert barátjáról. Az igényszintjét is.

"Nem játszok flash játékokkal - ipadon főleg azért nem mert több tízezer ingyenes nativ játék van akkor miért ne azokkal játszak amikor bármelyik tuti flash játékot felülmúlják."
    Tanki Online-t melyik múlja felül? Nadirimot melyik múlja felül?
    Az az igazság, hogy bizonyos kategóriák vagy hiányoznak, vagy játszhatatlanul szarok tableten. Most este van, asszony céges notimon tolja, gyerek az asszony asztali gépén, én meg a sajátomon. Okostelefon táskában, tablet meg valahol lemerülve rohad. Time management játék pl. nincs olyan rajta, ami megütné az igényszintemet, öltöztetős játékok konkrétan szarok, MMO nem jellemző, hogy volna valami normális, szimulátorról ne is beszéljünk. Van rá 1-2 típusjáték, amivel el lehet bohóckodni rövid távon, de minden másra jobb a PC.

"A gmail nekem nem rinyál, hogy nincs fent flash :o Ezt hol teszi? Nekem teljesen jól megy flash nélkül is."
    A flash olyan plusz funkciókat ad a gmailhez, ami nélkül működik ugyan, de csökkentett funkcionalitással.

"iOS-en meg szintén natív app van rá, szóval ott ez fel sem merül."
    Nem iOs-ről beszéltél, hanem desktopról, holott azt jóformán nem is használod, mert ugye neked mindent megold a tablet.

"Tudom hogy vannak akik használják (anyukám is valami flash játékot szokott tolni böngészőből) csak ne állítsuk már azt, hogy flash nélkül megáll az élet, meg megkerülhetetlen mert ugye ezt te is belátod, hogy szimpla hazugság."
    Természetesen nem állna meg nélküle az élet, ahogy tabletek nélkül sem. Viszont a flashhel sokkal több veszne, mintha holnap eltűnne a világon az összes tablet.

"Mint ahogy az is, hogy youtube videót nem lehet flash nélkül nézni."
    Ezt nem én állítottam, ne mosd össze a vitapartnereket.

"Szóval felőlem egyet érthetsz Jakuzával nincs ezzel gond, de azért ne olyanban amit szerintem te is tudsz hogy nem stimmel."
    Annyiban értek vele egyet, hogy a flash nélküli net az erősen csökkent képességű. Nyilván ezt te nem látod az iPad-od mögül, ahogy a színvak se tud nyilatkozni a színekről.