Igen, utálom, bár inkább megvetem Steve Jobs-t azokért az aljas, szar, szemét, igazságtalan dolgokért, amelyek annyira jellemezték.
Mellette pár dologért valóban irigyeltem és felnéztem rá, de az összkép egy lelki sérült, jó neveltetése ellenére is maximálisan neveletlen és agybeteg embert mutat, aki gátlástalanul lopott idegentől és baráttól (a BASIC-et Gates-éktől, ugye, pénzt Wozniak-tól, akit nagyra becsülök minden téren), de az ő, illetve magának tulajdonított dolgait aztán tilos ellopni, másolni, az az ő kiváltsága, mi? Aki kegyetlenül gázolt át arra érdemteleneken és szart le olyanokat, akiknek roppant sokat köszönhetett. Ez genny az ideálotok, naná, hogy titeket is rühellek.
Nem utálom Apple-t, kár ezt újra elkezdeni.
Utálom azokat a lépéseiket, amelyeket utálok, igen.
Megvetem a hazug, megtévesztő marketingjüket, elismerem az oprendszerük nagyságát, de rühellem a szándékos és/vagy egyszerű fejletlenség miatti hibáit-hiányosságait és még jobban irritál az a sok kamuzás ezekről.
Vádolom őket az emberek butításával, az alájuk tett ál és álszent módszerek erőltetésével, minek okán hozzájárulnak ahhoz a világszintű és jól megfigyelhető törekvéshez, hogy az emberek még ostobábbak és inkább szakbarbárok legyenek.
Rühellem azt, ahogyan ez a cég (leginkább Jobs) kinevelt titeket, zombi szektatagokat, akik egyetlen érv és tény előtt meghajlani se hajlandóak, se képesek nem vagytok és a végletekig csűritek, csavarjátok inkább a dolgokat, vagy elterelitek a témát, hogy valahogyan igazatok legyen, amit persze csak a trolltestvéreitektől kaptok meg, hiéna vihogással fűszerezve.
Rühellem azt, ahogyan ti, itt trollkodó ócska alakok akkor, mikor odamond nektek valaki, aljas és gyáva módon befuttok a többi Apple használó mögé, akiket senki nem is említett és azt hazudjátok, hogy mindegyiküket támadjuk.
(Mint az előzőben kitárgyalt rasszizmus kiáltása..
Azt is utálom, ahogyan azt használja pajzsként valaki, de mögüle mocskos módon támad és köpköd engem, hogy rasszista lennék, ami oly nevetséges, mert messze nem vagyok. Több olyan ember van az ismeretségi, családi körömben, akiket sújt a rasszizmus igazságtalansága és soha nem hagytam ki, hogy elmondjam, nem értek vele egyet, olyankor és olyan helyen is, ahol akár ártottam is magamnak vele.)
Nagyon fontos, nem nézem jó szemmel azt a többi céget sem, akik Apple-höz hasonlóan viselkednek, de meg kell hagyni, ezen a téren mindenkit maga mögé söpörtek és bár visszább csíptek, még van tenni, illetve nem tenni valójuk e téren.
Nem ’SZERETEM’ a Google-t, Samsung-ot, hanem csak szép normálisan ’szeretem’ a dolgaik nagy részét és sok jó megoldást köszönhetek nekik. Meg még volt jó pár ilyen cég, akik most nem a kedvenceim, de szeretettel emlékszem a dolgaikra.
Ami rossz, az tőlük is rossz, ami nem tetszik tőlük, az nem tetszik, de ezen cégek engem emberszámba vesznek és partnerként kezelnek - ha nem is tökéletesen, de olyan ellenpéldát tekintve, mint Apple, akik (főleg SJ) majd eldöntik helyettem és nekem kuss és gátolnak pár dologban -, nagyon is.
Kár tehát félremagyarázni a dolgot és megpróbálni engem (így jó? egyes szám, pedig nem vagyok egyedül...) lejáratni, hogy én valami (nézzük csak, mik is voltak...) "malactenyésztő" lennék a "soron" és ez az életem, ez tölti ki minden napomat: egy olyan cég, amit utálok.
Nem tudom már, hogy jó-e vagy rossz a fajtátoknak, de elmondom, nem tölti ki a napomat se az utálat, se ez vagy bármelyik hasonló topik. Ha meg az fáj, hogy szerintetek túl sok időm van rá, az egyéni szoc. problémátok és szimpla irigység a pontos meghatározása... Megerősítem, van mire irigykednetek.
Ez, ahogy mostanában marjuk egymást nem is emészt fel annyi energiámat, mint az, amikor még komolyan szerettem volna, ha megértjük egymást és engeditek, hogy én (mi) is megvédjük a magunk szempontjait, de mindenképpen az igazságot, valamint hogy az ordas baromságaitokat korrigáljuk.
Kristálytisztán látszik, hogy erre semmi esély nincs.
narumon eltéved az Android menüjében, Papichulo állítja, hogy több Android-os telefonja is volt, de nagypofával állítja, hogy igenis a Titanium Backup root-olásra, meg firmware frissítésre való, M2, te meg az alja vagy, rád még ők is csak a piszkos munkát, a gondolatok nélkül trollkodást és talpnyalást hagyják.