levente68#347
Szerintem bátran jelents, de ne ferdítsd el most is a szavaimat.
Amikor arra kértünk többen is, hogy egy magyar fórumon oda passzolóan működj, ne szard tele átláthatatlan módon angol idézetekkel, amiből egy kukkot sem fordítasz le, sőt saját szavaiddal sem írod le a magad véleményét, folyton a te nem is teljes magyarságoddal takarózol, elmondod, hogy édesanyád nem magyar, majd később kijelented, hogy senki kedvéért nem fogsz ékezetes betűket használni.
Ergo, magad adod azon vélemény alá a lovat, hogy nem szereted a magyarokat.
Ebből elég hamar azokra a népekre asszociál az ember, akik, khm... elég gyalázatosan viselkednek a magyarokkal, tehát rákérdeztem. Ha ettől én rasszista vagyok a te szemedben, hát legyen.
De ne hazudj: "Amikor mindenfele nepcsoportrol negativan nyilatkozol?"
Mikor nyilatkoztam én valaha akármelyik népcsoportról negatívan?
A motivációd annyiban érdekel, hogy kiderüljön, mitől vagy ilyen.
Az, hogy mitől vagy egy ostoba féreg, aki telehazudja a trolltestvéreivel az összes topikot, az szerintem rassztól független emberi minőség, de az, hogy a magyar-gyűlöleted egyre jobban bizonyított, az felvetette a kérdést.
Kérdezhettem volna körmönfontan, meg aljasan is, hogy milyen nemzetiségű édesanyád, de nem szeretem a kerülgetést és így kérdeztem meg.
Ez senkire nem lehet sértő, édesanyád lehet a legtündéribb egyede is a népének, akkor is, ha arra a népre a magyarok szeretete nem jellemző. (Itt kell megemlítenem, hogy egyes indokaik még jogosak is hellyel-közzel)
Tehát, hagyd ezt az álsértődős genny dumát, magyar fórumon magyarul brekegj és használj ékezetet, akkor nem fognak ilyen szerinted 'rasszista' atrocitások érni.
"ps: Felejtsd mar el ezt a tobbes szam elso szemelyt! A magad neveben beszelj hozzam, ne valami meghatarozhatatlan csoport autentikus tagjanak szerepeben tetszelegve!"
Ahha, értem, megtennéd-e, hogy a te oldaladon állókat is megkéred erre? Ugye?