• levente68
    "Nem hiszem, hogy itt en lennek ez a tipusu ember."

Én meg hiszem, mert bizonyítod.

"Ezt senki kedveert nem fogom megtenni itt, pont. Poroghetsz ezen a vegtelensegig, de ez igy fog maradni."

Csak magadért kellene...téged minősít, ahogy a hozzáállásod is.

"Mar egy ideje nem idezek hosszabb angol szovegeket es legtobbszor csak forrasnak hasznalom oket, bar elofordul, hogy egy-ket mondatot eredeti formaban vagok be. Ha nem vettel eszre valtozast, akkor szerintem mar csak az eloitelet munkal benend ;)"

Ajjaj, mekkora fejlődés, leboruljak, vagy nem kell? lol
    Bár, mégis változol előnyödre, lehet, hogy egyszer csak még ékezetet is látunk tőled? Jól van, na, álom, álom... hhh

+Remeltem, hogy magadtol is fel tudod fogni, de akkor kifejtem. M2 kulonbozo postokra reagalt a kulonbozo commentjeivel, ezzel ellentetben te ugyanarra a postra valaszoltal tobbszor is. Ezert mondtam, hogy meg a velemenyedet sem tudod normalisan osszeszedett formaban kozolni. Ez volt a nagy kulonbseg!"

Hűha, de véded...
    Én meg, mivel nincs szerkesztésre lehetőség, úgy oldottam meg.

A legkevésbé "osszeszedett" véleményem is jobban fest, mint a tieid, így nem érzem jogosnak a kritikádat.

Igazi egymást szopkodó faszkalapok vagytok, mondtam már? Ezt így pontosan nem... Na, de hasonlót igen...

Szánik...