Papichulo#337"Szarunk Apple-re, itt csak a ti elvtelen magatartásotok miatt hányjuk be ezeket és szinte látszanak a könnycseppek a barom arcotokon ilyenkor. Na, azért, lol."
Csak ismetelni tudom magam:
"Nem tartod ezt szanalmasnak, hogy te azon oromkodsz, hogy valaki masnak - esetleg - rossz? Patetikus egy eleted lehet..." ... ha neked mar csak ez jelent boldogsagot.
"Na, persze, meg, ha akarnád érteni, de inkább ellentmondasz, mint elismernéd."
Nem hiszem, hogy itt en lennek ez a tipusu ember. En csak a te felveteseddel ellentetes velemenyt fogalmaztam meg, melyet kelloen ala is tamasztottam bizonyitekokkal. A vegen amugy te is elismerted, hogy ez nem annyira egyertelmu, mintsem te azt inszinualtad ("Összegzem: káosz.").
"Teljesen lényegtelen, hogy hol éltél"
Valoban... nem is ertem, hogy te miert hoztad fel ezt a temat.
"Pontosan azért kellene ékezeteket használni"
Ezt senki kedveert nem fogom megtenni itt, pont. Poroghetsz ezen a vegtelensegig, de ez igy fog maradni.
"nem teleszarni a hsz.-edet angol idézetekkel ráadásul átláthatatlan formában. "
Mar egy ideje nem idezek hosszabb angol szovegeket es legtobbszor csak forrasnak hasznalom oket, bar elofordul, hogy egy-ket mondatot eredeti formaban vagok be. Ha nem vettel eszre valtozast, akkor szerintem mar csak az eloitelet munkal benend ;)
"Az a szomorú, hogy te nem látod a hasonlóságot,"
Remeltem, hogy magadtol is fel tudod fogni, de akkor kifejtem. M2 kulonbozo postokra reagalt a kulonbozo commentjeivel, ezzel ellentetben te ugyanarra a postra valaszoltal tobbszor is. Ezert mondtam, hogy meg a velemenyedet sem tudod normalisan osszeszedett formaban kozolni. Ez volt a nagy kulonbseg!