levente68#334
"teged miert tolt el orommel, ha az Apple-nek rosszul megy?"
Ez az, amit a jó égnek sem értesz-értetek meg. Szarunk Apple-re, itt csak a ti elvtelen magatartásotok miatt hányjuk be ezeket és szinte látszanak a könnycseppek a barom arcotokon ilyenkor. Na, azért, lol.
"Pontosan ezert volt bohoc a felhaborodasod!"
Mondod te, csak azért, hogy ellentmond és a trolltestvéredet megvédd, holott tuti, hogy te sem úgy beszélsz, mert akik igen, azok közül itt kevesen értekeznek, ezt látnod kellene. Ha meghallgattad az előadást, amit én megtettem, értenéd, miről beszélek. Na, persze, meg, ha akarnád érteni, de inkább ellentmondasz, mint elismernéd.
"Nem, en Amerikaban eltem es az USA-ban ugyan sokat voltam, de folyamatosan nem eltem ott."
Teljesen lényegtelen, hogy hol éltél, az a lényeg, hogy mindenre azt hozod fel érvnek, mikor megkérünk, hogy alkalmazkodj egy magyar fórum szokásaihoz, főleg, ha annyira nagyra tartod magad. Pontosan azért kellene ékezeteket használni, nem teleszarni a hsz.-edet angol idézetekkel ráadásul átláthatatlan formában. Sokszor értekeztünk erről és szépen is kértük, ne tagadd!
"Szomoru ha nem latod a kulonbseget..."
Az a szomorú, hogy te nem látod a hasonlóságot, csak azért, mert a segged nyalásában jeleskedő szánalmas segédedet véded. Hogy a poént se látod, az már mellékes.