• levente68
    Na, akkor nyugodtan vesd bele a témába magadat itt:

Néhány szó az ikes ragozásról és ki ne hagyd a hozzászólásokat sem, ahol egymásnak is ellentmondanak az egyébként veled egyetértők, aztán az utolsó hozzászólás nyomán hallgass meg egy olyan professzort, aki aztán valószínűleg jobban tudja, amit előad és érdekeseket mond. Ippeg hogy ő is műveletlennek mondja azokat, akik úgy beszélnek, persze elmondja, mi a nagy helyzet evvel valójában.

Összegzem: káosz.

M2 majom, ne pörögj, felesleges. Én nem gyötröm a magyart és paplankúró is csak játssza az agyát avval, hogy ő nem lenne magyar.
    Tíz évet élt Usákiában, amitől aki akar, pl. te hanyatt eshetsz, én sokkal régebben kint élőkkel beszélgettem és gyönyörűen beszélik a nyelvünket. Beszéltem olyannal is eleget, aki csak 17 évet volt kint, ráadásul Ausztráliában és pont a legfogékonyabb idejét töltötte kint, ő sem beszélt rosszul, kár szopkodnod a trolltársadat.

Kocsmanyelv? Amúgy azt is értem, de melyik szó új neked, kicsirigó, a buzzancs? Pont a te fajtádra használják, értetted is...

Szégyen, nekem? Hát, onnan, buzzancsiából nézve valószínű...
    hogy aztán melyikünk él soron, azon is elvitázhatnánk, de előbb gondolkodj el, a fent tárgyaltakon végigmenve, kik is mondanak olyat, hogy "dolgozok"? Surmókám...