• willcox
    Hogy én mit hogyan tesztelek, az rám tartozik. A képzelgéseidet tartsd meg magadnak.

Az árakról: szerinted azokat kéne összehasonlítani, amiknek a típusjelzésnél az első számjegy megegyezik. Nyilván, mert ezt tetted. Még csak véletlenül sem a tudást nézted, hanem a számot, mert így számodra kedvezőbb eredmény jön ki.

"Ha értenél hozzá tudnád, hogy melyik tévé melyikkel van paliban." - az, hogy te nem értesz hozzá, simán látszik. Egyébként meg te olyan laccsolós gyelek vagy?

"Én 24 éve ezt csinálom, nem eladó vagyok" - dehogynem! Az meg a te szégyened, hogy 24 éve alatt nem ragadt rád semmi tudás. Ismerem a fajtádat, sok hasonlóhoz volt sajnos szerencsém. Halandzsázol, csúsztatsz, csak az a jó, amit te árulsz, meg hát te vagy a szaGember, mert már 24 éve ezt csinálod. Pláne, hogy csak Sony-t árultok. Hogyan hasonlítottad össze egy Samuval? Meg sem fordult a fejedben, hogy a boltotokon kívül van olyan hely, ahol rendesen össze lehet hasonlítani a tévéket? És ehhez saját boltra lenne szükség?
    Ostoba vagy a végtelenségig, meg talán egy kicsit öntelt és felfuvalkodott. Jobb is, hogy befejezed, nem kívánok ilyen önmagát fényező, csúsztató, buta emberrel tovább vitázni.