• cloud.strife
    #102
    Akkor vegyük a te "tesztelésed":
    Bemész az egyik boltba ott megnézed a kirakott tévét, jól megjegyzed. Aztán egy hét múlva pedig megnézed a másik boltba a másik tévét, majd azt is jól megjegyzed. Előveszed a memóriádból hogy az a másik mintha szebb képet adott volna és eldöntöd, hogy az a jobb. Aztán feljössz a fórumra és ezt a "tapasztalatot" osztod. Így van?

    Az árak. Biztos iszol te rendesen? :)
    Pl.:
    http://www.argep.hu/main.asp?suche=46es8000&x=0&y=0
    vs.
    http://www.argep.hu/main.asp?suche=46hx850&x=0&y=0
    vs.
    http://www.argep.hu/product_1906455.html

    vagy:
    http://www.argep.hu/main.asp?suche=40es7000&x=0&y=0
    vs.
    http://www.argep.hu/main.asp?suche=40hx750&x=0&y=0
    vs.
    http://www.argep.hu/product_1906020.html

    Ha értenél hozzá tudnád, hogy melyik tévé melyikkel van paliban. Vagy te mit hasonlítottál össze? Biztos almát almával? És bármennyire fáj neked a másik szaktudása azt is tudhatnád hogy egy alap színteszten melyik hogy viselkedik. Én a saját tesztelésem alapján mondom ezt. Te mi alapján? Én 24 éve ezt csinálom, nem eladó vagyok. Eladók a multikba vannak, akiknek fogalmuk sincs kb. az egészről. Azok raklapokat pakolnak, a hétfő reggeli megbeszélés alapján változtatják a véleményüket (Béla, abból a Sharp-ból sok van készleten, rossz a forgási sebessége, állítsd be annak a képét a legszebbre, a mellette levőket meg butítsd le, meg abba dugd a HDMI-t, a többibe jó lesz az RCA is), stb.... de ez neked csak nem újdonság, hisz te is mindent tudsz erről az egészről. Vagy netán műszaki boltod van, ahol egyszerre le tudsz tesztelni 80-100e forintos HDMI elosztókkal, felsőkategóriás BD lejátszókkal, minőségi kábelekkel többféle tévét, azonnal? Ezt csak úgy lehet ha egymás mellett ugyanazzal hajtva ott a tévé, emlékezetből hogy lehetne már? Komolytalan.

    Kicsit korábban kelj fel ha velem szeretnél műszaki cikkekről vitázni. Bár a vitának örülnék, csak te sajnos nem azt csinálod.

    Sértegetés helyett inkább észérvekkel gyere, akkor szoktak az netbetyárok személyeskedni amikor már az elfogyott.

    u-.i.: és én itt befejeztem, de ha időm engedi el fog indulni a weboldalunkon egy blog, most még csak tesztfázisban, ahol az ilyen felületes véleményeket fogjuk megcáfolni, akár a Sony ellen is (mert van ott is mint minden márkában gagyi). Lesz tévé, fényképező, kamera teszt. Semmi sokoldalas felesleges rizsa. Csak egy egyszerű gyors teszt. Mind olyan lesz, amit élőben is meg tudunk majd mutatni. Nem kamuteszt, sajnos nem fog érte senki sem fizetni (még:). Majd akkor kíváncsi leszek a betyárokra. Jót fogok röhögni... :)