• narumon
  #38
  "Én aztán sosem hazudtam, aki itt párszor bebukott, az te vagy."

  NA ne már, éppen most hazudsz.

  "Ülj be a prémium autódba és a szifonodon AppleMaps-szel navigálva hajts már szakadékba, szebbé tennéd a világot!"

  Több gond is van ezzel;
  1, Nincs appleMapsem, nem terveztem, hogy a kedvedért felrakom
  2, Nem szándékozom szakadékba hajtani, a kocsit is akkor tenném full gázra egy szakadék előtt amikor te a motorháztetőn kapaszkodsz. No ez megérné a kocsi árát.

  "Azt kihagytad, hogy másoknak is propagálod, barom!"

  És? Ezzel mi a gond? Ha bemész egy boltba ott nem fogják ajánlani? Sőt megsúgom én is ajánlás után vettem. Jujj de borzasztó nagy összeesküvés van itt kérem szépen. (Az felett megint elsiklottál, hogy te fikázol embert az alaplapja miatt és nem én - mégis az ellenkezőjét próbálod állítani. Vérciki már megint így beégni igaz?)

  "Addig is, maradjunk annyiban, az általatok éljenzett autókat vásárlókat eléggé jellemzi, amit írtam. Természetesen nem mindenkit, nekem azért mégis meglepetés egy előzékeny BMW,"

  Hát még nem találkoztál velem, vagy keveset jársz külföldön. Ez magyar mánia, hogy senkit nem engedsz el, vagy be a sávba és autómárkától független.

  "Ahogyan meg az ár/érték arányt speciálisan kezeled, az tipikus."

  Azt te kezeled speciálisan ez már bebizonyosodott. Ugyanis amikor neked az felel meg, hogy mennyiért adják boltban akkor azt nézed, amikor az felel meg, hogy mennyiért jutsz hozzá akkor azt nézed, amikor az felel meg akkor a hardver = értékkel, amikor ez nem jön be akkor garancia = értékkel. Én legalább következetes vagyok mert minden esetben ugyanazokat nézem. Nálam két telefon nem lesz egyforma hardver alapján mint ahogy két kocsi sem lesz egyforma mert egyforma teljesítményű motor van bennük.

  "Végül: én aztán nem fantáziálok, amiket emlegetek, megtörténtek, bevallom, lehet olyan, amit trolltestvéred mondott, te meg csak helyeseltél, de egy biztos: a saját szavadat többször magad hazudtoltad meg. Hazudhatod, hogy nem, attól még igen."

  A valóságban meg sajnos nagyon komolyan fantáziálsz. Mondhatod, hogy mi mondtuk de számtalan állításodról kiderült már, hogy soha nem hangzott el.