• levente68
  #36
  "Azért amikor visszanézünk mindig az derül ki, hogy te hazudsz, nem ismered el a tévedéseidet és ráadásul még nem létező dolgokat is kitalálsz. Amikor ezzel szembesítenek akkor meg nekiállsz mocskolódni, majd kezded előről. Minden esetben ez a forgatókönyv, ettől eltérni nem tudsz."

  Én aztán sosem hazudtam, aki itt párszor bebukott, az te vagy.
  Amit meg mocskolódásnak próbálsz beállítani, az a hazudozás, ferdítés és ostobaság rádkiabálása, te szar, mikor hagyod abba, hogy akkor sem fékezed a hazudozást, sőt nagyobb fokozatra kapcsolsz?

  Ülj be a prémium autódba és a szifonodon AppleMaps-szel navigálva hajts már szakadékba, szebbé tennéd a világot!

  "Megint a fantáziád! A valóság tök máshogy hangzott. Miután kiderült, hogy nekem Asrock lapom van - és minő botrány még meg is vagyok elégedve vele - elkezdted verni a tamtamot, hogy milyen hülye vagyok és milyen szar. Az én oldalamról soha nem hangzott el, hogy hülye lenne aki nem Asrock-ot vesz, de hát ugye ez így már nem is hanzik olyan jól így hát költeni kellett ez mellé is egy mesét részedről. Engem továbbra sem zavar, hogy ki milyen alaplapot használ, én megvagyok elégedve az enyémmel és mivel már nem ez az első Asrock lapom a következő is valószínűleg az lesz - felőlem akár még sírhatsz is."

  Azt kihagytad, hogy másoknak is propagálod, barom!

  "Nekem is van sok ismerősöm, sőt más kategóriában is, én nem veszek észre nagy különbségeket. Jah de a cigánymercis az full alja és az felett egy kicsivel (de csak nagyon kicsivel) a swiftes egészéletében elnyomott papa."

  Ezt elmagyarázhatnád, nagyon nem érthető...

  Addig is, maradjunk annyiban, az általatok éljenzett autókat vásárlókat eléggé jellemzi, amit írtam. Természetesen nem mindenkit, nekem azért mégis meglepetés egy előzékeny BMW, vagy Audi sofőr, elég ritka jelenség, ellenben a buszsávon tovahajtó, mások elé jobbról az utolsó méteren bevágó és még sorolhatnám az 'elit' tevékenységeit, na az már elég sűrű.

  Nem általánosítok, nem mindegyikük ilyen, de sajna az 'übermensch' érzés lerí sokszor.

  Nem tudom, te is ilyen vagy-e, egy biztos, hülyeségeket nyáladzva kántálni már láttunk tőled.

  Ahogyan meg az ár/érték arányt speciálisan kezeled, az tipikus.

  Egyenes következménye szintén a kognitív disszonanciának, ami autók terén is jellemez téged, ahogyan a szifonnál is. Nem fogom kifejteni, keress rá, ha nem emlékszel, mivel kezeltek és azonnal magadra ismersz...


  "Lehet, hogy ezeket negatívumnak szántad, de sajnos nem jött át. Semmi gond nincs ezzel szerintem."


  Nem negatívumnak, egy szar alak jellemzésének, nem azért szar alak, amiket írok, hanem ezek teszik ki a jellemedet, ami nem normális, hanem szánalmas. A hülyeséged krónikája, nem más.

  Végül: én aztán nem fantáziálok, amiket emlegetek, megtörténtek, bevallom, lehet olyan, amit trolltestvéred mondott, te meg csak helyeseltél, de egy biztos: a saját szavadat többször magad hazudtoltad meg. Hazudhatod, hogy nem, attól még igen.

  Amúgy, ilyen, sőt ennél sokkal komolyabb hazudozót is ismerek, a kanyarban sem vagy, ha ez nyugtat! ;o)