• narumon
  #35
  Vazzeh honnan szeded ezt a sok baromságot? Megint olyanokat költöttél amire még én is rácsodálkozok pedig állítólag én mondtam. Jézusom veled komoly gondok vannak.

  "Bizony, van pár ismerősöm BMW-vel kapcsolatban, tulajok, szervizesek, kitűnő rálátásom van tehát a rájuk jellemző lelkületre, amely alól kivételt is ismerek, csakhogy kevés a jó példa."

  Nekem is van sok ismerősöm, sőt más kategóriában is, én nem veszek észre nagy különbségeket. Jah de a cigánymercis az full alja és az felett egy kicsivel (de csak nagyon kicsivel) a swiftes egészéletében elnyomott papa.

  "narumon, a szószólójuk, aki elmondja, hogy nem túlárazott egyik sem és mi porban csúszó szarok vagyunk, mert nem fogjuk és nem is foghatjuk fel a dolgok nagyságát... :o)"

  What? Megint aktívan működik a fantáziád. Ha valaki akkor én aztán nem nézek le senkit az autó meg a telefonja miatt. Ez úgy tünik inkább rád jellemző.

  "Hiteles fickó, bebukásaival minden téren, hazudozásaival, ferdítéseivel, kitéréseivel, hülye, szánalmas dumájával a prémium kategória egyedüli értelmes voltával."

  Azért amikor visszanézünk mindig az derül ki, hogy te hazudsz, nem ismered el a tévedéseidet és ráadásul még nem létező dolgokat is kitalálsz. Amikor ezzel szembesítenek akkor meg nekiállsz mocskolódni, majd kezded előről. Minden esetben ez a forgatókönyv, ettől eltérni nem tudsz.

  "BMW-je van, 7számjegyes fizetése, régi szifonja, asszonynak a fizuból spórolna és inkább Android-os táblát venne (megalol, tekintve, hogy az iPad talán e legnormálisabban pozicionált gépe Apple-nek)"

  Lehet, hogy ezeket negatívumnak szántad, de sajnos nem jött át. Semmi gond nincs ezzel szerintem.

  "és a hab a tortán: Asrock rajongóóóóóóóóóóóó és az a hülye szerinte, aki azért annál jobbat venne. "

  Megint a fantáziád! A valóság tök máshogy hangzott. Miután kiderült, hogy nekem Asrock lapom van - és minő botrány még meg is vagyok elégedve vele - elkezdted verni a tamtamot, hogy milyen hülye vagyok és milyen szar. Az én oldalamról soha nem hangzott el, hogy hülye lenne aki nem Asrock-ot vesz, de hát ugye ez így már nem is hanzik olyan jól így hát költeni kellett ez mellé is egy mesét részedről. Engem továbbra sem zavar, hogy ki milyen alaplapot használ, én megvagyok elégedve az enyémmel és mivel már nem ez az első Asrock lapom a következő is valószínűleg az lesz - felőlem akár még sírhatsz is.

  "A BMW meg ugye azért jó, mert már a szalonban kezdődik a prémium érzés, aztán a rendezvényekre meghívással folytatódik. Na, meg, mert olcsóbb...."

  Megint a fantáziád. Ugye mert a valóság nem ilyen drámai. Mert egyszerűen megemlítettem, hogy bizony nekem tetszik, hogy a pénzemért nyalják a seggem, de nem ez miatt lesz jó kocsi. Az, hogy azért lenne jó mert valaminél olcsóbb ezt meg nem is értem - már az előzőben is jeleztem, hogy ilyen nem hangzott el, de hát korrekten mint mindig amíg a világ világ most ezt már mantrázni fogod - teljesen mindegy, hogy semennyire nem valós (mint ahogy rengeteg dolog amit évek óta mondasz és soha nem hangzott el).

  "Ki tudna egy ilyen racionális elmével vitatkozni, lol?"

  Hát tudod ez olyan mint a te érveiddel meg tényeiddel szembeszállni. Jah, ilyenek nálad nincsenek! :(