• narumon
  #29
  "Ezzel aztán a gondolkodásmódodat szépen be is mutattad. Itt olcsóbb a BMW, ezért az a jobb, háháhá. "

  Megint költöttél egy mondatot ami nem hangzott el! Mi vagy te valami fantasy író aki nem bír leállni a fantáziálással akkor sem amikor nem ír?

  "A szakmai elemzők csúcsa, akit annyi érdekel, amennyi az ő faszságát alátámasztja, de az már, hogy az miért is faszság, az nem."

  Semmilyen elemzésbe nem mentünk bele, tehát kicsit fura, hogy erről írsz. Fantáziálsz megint :(

  ""Ez engem hol érdekel?" Korrekt levezetés..."

  Ne haragudj de soha egy mondat nem hangzott el közöttünk Agila vs. WagonR témakőrben, tehát nem látom, hogy miért kéne, hogy ez engem érdekeljen. A következő mondatodban meg arról fogsz beszélni, hogy sajtos tészta és a lasagne hogy viszonyul egymáshoz? Ott is szólni fogok, hogy az a téma engem nem érdekel.

  "Ha tudnád, miről van szó, nem szeretnéd..."

  Tény, hegyek.

  "Az okos és szubjektív elemző."

  Most sem elemeztünk semmit. Megint fantáziálsz. Sajnálom, hogy kiábrándítalak, hogy nem vettem Swiftet sem most, sem régebben, sem ezután nem fogok. Hogy ezt miért kell elemezni nem tudom. Felsoroljam még azokat a kocsikat amiket nem vennék meg?

  "Mennyi ilyen hülye veszi valóban a használt bömbi-t, avval aztán nyomja a buszsávban, mert ő már az übermensch kategória immáron..."

  Igen sok ilyen barom van. Nem csak BMW-sek mielőtt túloznál. Viszont ez megint nem tudom, hogy jön a kérdéshez - megint ide fantáziáltál valamit.

  "Menthetetlen egy ostoba, semmihez sem értő barom vagy..."

  Ne haragudj de megint tények tengerét suhintottad rám, hogy köpni nyelni nem tudok. Helyette megint írtál három mondatot ami el sem hangzott, nem is beszéltünk róla, utána pedig a nem létező általad kitalált dolgokból következtetéseket vonsz le és a végén lebarmozol. Nem érzed, hogy kurva nagy gáz van veled?

  "Vinylezzél inkább, de ne vidd ki a homokozóba!"

  Nem viszem oda hiába is szeretnéd megnézni.