Hát én nem értek az ilyenekhez. Az biztos, a magyar barátunknak nagy cége van, jó árbevétellel, és nincs rászorulva a rákbetegek pénzére. Továbbá a világ orvostársadalmával, a méregdrága gyógyszerek gyártóival nem kíván pereskedni, vitatkozni. A kutatásainak az eredményeit elküldte több szakembernek, de még csak reakciók sem jöttek vissza. Nem érdeke a világnak a 100'000Ft-ból való gyógyítás, mert azon nem lehet keresni 1'000'000Ft-ot. :-(
Az én üzleti világomból egy példa: a sertéstelepnek felajánlom, hogy mi évente 1'000'000Ft-ból megoldjuk a hígtrágya gondjukat, amire az a válasz (néha), hogy megpályáztak egy 500milliós EU-s pályázatot, egy trágyatisztító szennyvíztelep építésére. Na ja, abból jut is marad is, az én szerem meg annyira alacsony, hogy ha legalább tízszeres áron adom és a 9/10-et teszem a főnök zsebébe, talán akkor gondolkozik el, hogy melyik technológiát válassza. 20 éve kereskedek, nem a levegőbe beszélek. Nos, a magyar barátunk technikája is egy "filléres" dolog. Nem lenne csoda, ha tönkre perelénk a gyógyszergyárak.....