csimmasz#10
Nem tudom egyre gondolunk e de igen, szinte csodaszer, de nem gyógyít semmiféle rákot!
Ez a készítmény egy olyan segítség a szervezet számára amivel jobban küzd a rák ellen.
Nem helyettesíti sem a kemo-t sem a sugárzást viszont ezeknek a nagyon drasztikus kezeléseknek a kedvezőtlen hatásait enyhíti nem elhanyagolható mértékben!
Az én fateromnál is daganatot találtak és megkezdték a szokásos kemót meg sugárzást, de abba kellt hagyni mert rettenetesen leromlott az öreg állapota, csak feküdt egész nap, szinte szürke volt a bőre, a leletei sem lettek jobbak, majd elkezdte szedni ezt a szert , azz étvágya, az életkedve visszatért, mamár dolgozni is jár, és a leletei olyan jók, hogy nincs szükség egyenlőre tovébbi kemóra és sugérzásra.
A kezelések alatt olyan comb fájdalma volt hogy nem tudott járni sem hiába szedett fájdalom csillapítót, de a szer használata közben ajánlották más betegek az akupunktúrás kiegészítő kezelést, mióta azt a kezelést is kapja, olyan mintha semmi baja sem lenne.
Kb 15000 forint egy hónapra a szer ha a tagja vagy valami rákosok egyesületnek vagy mi.
Nem tudom igazán mert ritkán járok haza, és mióta szedi nem is kell hivogatnom aggódva, hogy elveszítem.