Steam Box
  • ZTM
    #16
    Érdekfeszítő cucc, de ha csak egy sima PC konfiguráció Steam Box néven és csá akkor bukta lehet a dolog.

    Azonban ha a steamen minden új(elsősorban) és régi játékot, kifejezett erre is optimalizálnának és 5 évig nem kéne aggódni, hogy a steamen megvásárolt játék nem úgy megy ahogy, na akkor lenne értelme.Amolyan PC konzol és ha a gyártók látnák, hogy megéri nekik, még egy erre a cuccra optimalizált portot megcsinálni, könnyen beindulhat a dolog.
    Ha magát a Steam rendszerét, pikk-pakk átültetnék rá, és csak a steamen lehetne bóklászni, vásárolni, és játszani, chatelni, multiplayerben meg mindenki játszhatna mindenkivel, tehát a steam box-os ugyan úgy játszhatna a "nagy PC-s" társival na akkor biztos lenne létjogosultsága.
    A wareznek nem nagy teret adnának így, hogy csak online vásárlás lehetséges, és külsőleg nem lehet semmit telepíteni rá.
    És lehet így sokan megvennék, mert voltaképpen egy konzol, amin a !PC! játékok futnának.(még ha grafikailag kicsit butítva is)
    Lehet hülyeséget írtam, én így látnám értelmét a dolognak, így szerintem sikeres lehetne.De úgy is kiderül majd, hogy pontosan mi-hogy lesz rajta.