• Balumann
    Ezekszerint szerencsém van, hogy én pont azokat nem használtam úgy, amibe belerondítottak. :D De azért nem értek még mindennel egyet.
    Egyébként most látom, hogy a Win+F -et lenyomva egyből elhet fájlokra keresni.

"Ráadásnak sok programmal egyenest átláthatatlan. "
    Ezért kell csak azokat meghagyni rajta, amiket sokat használsz, gyorsan kijelölni és törölni amik nem kellenek. A többit lehet keresővel indítani, vagy az összes alkalmazás közül megkeresni.
    Nekem szinte keresnem sem kell, mert tudom hogy rendeztem el a csoportokat, melyik melyikbe van, egyáltalán nem kell keresnem amiket el szeretnék indítani, és szinte csak rá kell gondolni hogy elindítsam ^^

"Aztán régen rámentem a start menübe bármilyen ikonra egy jobb egér klikk majd küldés asztalra és lás csodát ott volt az asztalon. Most start menü nincs lehet kitallózni a programindítót és úgy kirakni az ikont."

Bár küldés az asztalra nincs, olyan viszont van, hogy "Fájl mappájának megtekintése", és olyankor egyből ki is jelöli az indítófájlt, nem kell keresgélni.

"A feleslegesen megnehezített kikapcsolásról, a csökkentett mód kinyírásáról meg már nem is szólok"

Azért a kikapcsolást nem használjuk olyan gyakran, hogy az a plussz egy kattintás olyan nagy probléma legyen. :D
    Csökkentett mód van, bár a szokásos módon nem lehet elérni, csak a rendszerből, vagy ha valami hiba van, elvileg fölajánlja a hibaelhárításnál. Szerintem lemezről bootolva is be lehet hozni.
    Illetve van egy ilyen Boot UI Tuner is, amivel be lehet állítani, hogy legyen mindig választható.