dyra#33
"Annyiból áll, hogy szétválasztod, megcimkézed a csoportokat és odahuzogatod az ikonokat. Ami nem kell kijelölöd és eltávolítod. Elképesztően bonyolult folyamat. :D"
Nem bonyolult csak minek? Eddig keresőbe beírtam a programnevet enter és csók. Minek változtassak ezen? W7-ben tökéletes Vistában is az volt. Azt az igazán nemsok programot amit használok minek rendezgessem? Többek közt ezért is értelmetlen a kezdőképernyő nekem.
"Embertelennagy visszalépés, hogy rá kell kattintani a Fájlokra, és ha az összesnél túl sok találat van, még mindig tudod szűrni a találatokat."
Az! Nem szeretek szarakodni, fájl név beír enter és csók. Ebbe rondítottak bele.
Dokumentumokat ami meg nem hálózaton vagy felhőben van (tehát azt a nem sokat) meg eddig sem kellet név szerint tudni a kereső tartalomban is keresett. Meg a legjobban egyezőket is szépen dobálta.
Akárhogy nézem mindig visszalyukadok oda, hogy van egy kezdőképernyő aminek az égvilágon semmi értelme nincs és még csúnya is. Ráadásnak sok programmal egyenest átláthatatlan.
Aztán régen rámentem a start menübe bármilyen ikonra egy jobb egér klikk majd küldés asztalra és lás csodát ott volt az asztalon. Most start menü nincs lehet kitallózni a programindítót és úgy kirakni az ikont. Magyarázd el Terikének aki hót hülye a PC-hez és ez a feladat még sok fiatalt is megválaszt.
A feleslegesen megnehezített kikapcsolásról, a csökkentett mód kinyírásáról meg már nem is szólok. (azt is beáldozták a gyors bootért pedig SSD-vel az néhányka másodperc már igazán nem olyan sok ellenben ha baj van sokszor jól jön)
Összességében mit keres ez a rendszer desktopon? De ha csak ott lenne. A Metrót vagy Modern UI-t ráhúzták a szerverekre. Na ott aztán meg már tényleg a vicc netovábbja. Bennem olyan ellenérzést váltott ki ez a dolog, mármint, hogy nem opcionális az újításuk, hogy kizárt WP mobil és tábla vétel a jövőben részemről. Persze nem ez fogja kinyírni az MS-t de most úgy érzem nagyon sokan vannak ezzel így meg fogják érezni.