"A testreszabás meg vicc. Azzal ne fáraszd a jó népet. Mit szabsz testre? Meg minek? A háttrékép csere meg a téma váltás még ok, de hogy programcsoportokkal szarakodjak na ne vicceljünk már arra van oprendszer többek közt."
Testreszabás alatt elsősorban azt értem, hogy a kezdőképernyőre kipakolni és csoportokba rendezni, amiket használ. Ezt az oprendszer nem tudja jól megcsinálni, viszont ez lehetővé teszi hogy nagyon gyorsan és egyszerűen megcsináld. Annyiból áll, hogy szétválasztod, megcimkézed a csoportokat és odahuzogatod az ikonokat. Ami nem kell kijelölöd és eltávolítod. Elképesztően bonyolult folyamat. :D
Én nekem ez eddig minden rendszernél alapvető volt, hogy amiket használok, azokat csoportokban kitegyem valahova a lehető legegyszerűbben.
XP alatt eszköztárakat tettem ki a képernyő szélére (elég bugos néha, átrendeződik, 1-2x el is tűnik, de még így is hasznos).
Win7 alatt TrueLaunchbart használtam, alulra csináltam egy tálcát, ahol a programok voltak (a Win8 telepítése előtt 1 hónappal kb. ez úgydöntött, hogy nem akar úgy csinálni, mintha futna, meg el is tűnt néha xD).
Most meg tökéletesen meg vagyok elégedve a kezdőképernyővel. :D
"Most win gomb megnyom windows keresőt nem látni a semmibe elkezdi az ember beírni a baromarc meg kategorizál. Minek? Emiatt plusz körök mert a fel le nyillal (ha nem az alkalmazások közt van amit keresek) mint kb 20 éve válogatnom kell a kategóriák között. Embertelen nagy visszalépés gratulálok annak a baromnak aki ezt kitalálta. "
Embertelennagy visszalépés, hogy rá kell kattintani a Fájlokra, és ha az összesnél túl sok találat van, még mindig tudod szűrni a találatokat. Azt mondjuk nem értem, hogyha nincs találat programoknál, akkor miért nem tud automatikusan átugrani a fájlokra, illetve miért nem lehet legalább egy gombnyomásra a másikra ugrani, ezt azért szerintem később javítani fogják, biztos fel fogják vetni. Ezt mondjuk én nem vettem még észre, sose használtam így, egyszerűbben megtalálom a helyén, mint megjegyeznem, hogy mi a neve a dokumentumaimnak. :D